Video: Filppula finaaliin – Rangersin taika murtui

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 30.5.2015

Tampa Bay Lightningilla oli seitsemänteen ja ratkaisevaan otteluun lähdettäessä historian paine harteillaan. New York Rangers ja erityisesti maalivahti Henrik Lundqvist ovat olleet lähes voittamattomia viime vuosien kuolemanotteluissa. Kotonaan Rangers ei ollut hävinnyt koskaan ratkaisevaa seitsemättä ottelua ja Lundqvist koki ainoan tappionsa vuonna 2009. Sen jälkeen hän on voittanut kuusi kuolemanottelua putkeen.

Lundqvist oli loistava tälläkin kertaa ja hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi 23/25 torjunnalla. Illan kiistaton ykköstähti oli kuitenkin Ben Bishop, joka sulki luukut pelin alusta asti ja vei Lightningin finaaliin lähes yksinään 22/22 torjunnalla. Nollapeli tällaiseen paikkaan oli jenkkivahdilta uskomaton suoritus.

Illan kakkostähdeksi valittiin voittomaalin viimeistellyt Alex Killorn. Hän sutaisi kiekon rystyltä maaliin ajassa 41.54. Matthew Carle ja Valtteri Filppula merkittiin maalin syöttäjiksi. Loppulukemat 2-0 viimeisteli Ondrej Palat, Tyler Johnsonin syötöstä. Tämä maali myös kruunasi Bishopin loistavan illan, sillä hänet merkittiin maalin toiseksi syöttäjäksi.

Seuraavaksi Lightning saa vastaansa joko Anaheim Ducksin tai Chicago Blackhawksin. Suomalainen voittaa siis tänä vuonna Stanley Cupin, kävi miten kävi

Katso kohokohdat tästä: