Mardy Fish - Michael Russell 23.7.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Mardy Fish tekee jälleen paluun tenniskentille.

Mardy Fish – Michael Russell, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 2,02 

ATP-tennistä Atlantasta, ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisin ottelu käydään Mardy Fishin sekä Michael Russellin kohdatessa toisensa. Mardy Fish on joutunut kokemaan valtavasti loukkaantumisia sekä sairasteluja, mutta Mardy Fish on jälleen tekemässä paluuta tenniskentille – erinomainen asia! Mardy Fish on normaalilla omalla tasollaan ehdottomasti TOP-30 tason pelaaja, parhaimmillaan Mardy Fish esimerkiksi vuosi sitten US Openissa pelasi itsensä neljännelle kierrokselle. Oli erittäin kurjaa, että Mardy Fish ei silloin pystynyt sairasteluiden takia pelaamaan Roger Federeriä vastaan.

Mardy Fishille kovat alustat sopivat erinomaisesti ja nyt vieläpä kotiturnauksessa näyttöhalut ovat varmasti erittäin korkealla! Mardy Fish haluaa varmasti saada hyvin tuntumaa jälleen kilpatennikseen ennen kauden viimeistä Grand Slam -turnausta, mikä pelataan sopivasti juuri Yhdysvalloissa. Mikäpä olisikaan parempi paikka saada pelituntumaa kuin kotiyleisön edessä.

Michael Russell on pelaaja, joka menestyy hyvin Challenger -tason turnauksissa, mutta ATP-kiertueella on jo liian vaikeaa! Wimbledonissakin Michael Russell hävisi jo ensimmäisellä kierroksella. Michael Russellilla pelituntumaa on tietenkin täysin eri tavalla kuin Mardy Fishillä, mutta oikeastaan kesällä Michael Russell on pelannut vain nurmiturnauksia. Mardy Fish on erinomainen valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas