Florida Panthers - Detroit Red Wings 7.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Nappaako Detroit arvokkaat pisteet Floridan kustannuksella?

Florida Panthers – Detroit Red Wings, merkki 2, kerroin 2,40 Nordicbet
Florida Panthers – Detroit Red Wings ML, merkki 2, kerroin 1,82 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,70 | 2,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin kahdeksantena oleva Detroit Red Wings on päässyt pitkästä aikaan eroon valtavista loukkaantumisongelmista ja heti tulokset ovatkin olleet huomattavasti parempia. Edellisellä kierroksella Detroit Red Wings voitti kotonaan Vancouver Canuksin 2-0 maalein. Tällä kerralla Punaiset matkustavat Florida Panthersin vieraaksi. Jääkiekon NHL tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaan ensi yönä useita merkittäviä kohtaamisia. Lähtökohtaisesti Detroit Red Wings nousee vieraissakin erinomaiseksi pelikohteeksi. Perustasoltaan Florida Panthers ei ole missään tapauksessa Detroit Red Wingsin tasoinen joukkue. Detroit Red Wingsin alkukausi meni loukkaantumisten takia täysin metsään, mutta viime aikoina vierasjoukkue on ollut erinomaisessa pelivireessä. Neljään edelliseen otteluun Detroit Red Wings onkin ainoastaan kerran jäänyt kokonaan pisteittä.

Florida Panthersin pitäisi periaatteessa taistella viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta tätä menoa kotijoukkueen urakka tulee runkosarjaan päättymään. Florida Panthers voitti kylläkin edellisellä kierroksella Toronto Maple Leafsin 4-1 maalein, mutta muuten viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet peräti neljä tappiota. Florida Panthersin suurin ongelma on ollut kotijoukkueen surkea puolustus. Florida Panthersia vastaan liian monessa ottelussa yksinkertaisesti tehdään viittä tai kuutta maalia. Sillä tavalla voittaminen tässä lajissa on suhteellisen vaikeaa. Ennen Toronto Maple Leafsia vastaan käytyä otteluahan Florida Panthersille viimeisteltiin kolmeen kamppailuun vaatimattomasti kuusitoista maalia. Florida Panthers on viime aikoina joutunut muutenkin matkustelemaan, joten kotijoukkueen rajallinen materiaali on joutunut todella koville.

Detroit Red Wings oli vielä vähän aikaa sitten keskellä valtavia loukkaantumisongelmia, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen tilanne näyttää ennen kaikkea huomattavasti tasapainoisemmalta! On täysin totta, että edelleen Detroit Red Wingsiltä puuttuu muutamia avainpelaajia, mutta siitä huolimatta on muistettava, että pahimmassa tapauksessa vierasjoukkueelta oli sivussa puoli joukkuetta. Pavel Datsyuk sekä Johan Franzen ovat esimerkkeinä sivussa Detroit Red Wingsin vahvuudesta, mutta Jonas Gustavsson lienee jälleen vierasjoukkueen käytettävissä. Detroit Red Wingsin vierassaldo ei viime aikojen osalta lupaile hyvää, mutta Florida Panthers on osoittanut sen, että kotijoukkueesta ei taida olla tällä kaudella kuin runkosarjassa pelaavaksi joukkueeksi. Florida Panthers on ollut joukkueena Detroit Red Wingsille vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla luottoa löytyy huomattavasti enemmän vierasjoukkueen suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas