VIDEO: Jagrilta hämmentäviä julkaisuja ennen kesätreenien alkua

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 06/06/2016
Jaa tämä...

Yksi jääkiekkosarja NHL:n valovoimaisimmista tähdistä on ollut jo viimeiset sata vuotta tshekki-legenda Jaromir Jagr. Nyt tämä Florida Panthersia edustava ajaton takatukka on tempaissut julkaisemalla sosiaalisessa mediassa hyvin hämmentävän, mutta hauskan videon.

44 – vuotias Jaromir Jagr on suuntamassa kesäksi kotimaahansa Tshekin tasavaltaan. Hän ei kuitenkaan malttanut lähteä matkaan ja jättää Floridaa selkänsä taakse ilman erikoista jäähyväisvideoita. Facebookissa julkaistulla videolla puhutaan tsekin kieltä, mutta videon saatetekstin käännös menee kuta kuinkin näin:

Tässä pieni esimerkki siitä, miltä minä näytän nyt viimeisenä päivänä Floridassa 🙂 Ja nyt on mentävä tshekkeihin. Minun on alettava treenaamaan, voit nähdä että olen edistynyt. : )))

 

Toisella videolla mies näyttää heittävän pienet tankotanssit jääkiekkomailan kanssa ja saa siitä vielä vaivan palkaksi pari dollaria.

 

 

OK? Videoista ja niiden sanomasta ei juurikaan ota selvää, mutta elämä näyttää hymyilevän tshekki-ikonille. Ja sehän on vain hyvä asia suomalaisittain, kun mitä todennäköisemmin mies on jälleen syksyllä kovassa iskussa yhdessä seuratovereidensa Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen kanssa. Jagr aikoo viettää kotimaassaan hieman pidemmän loman poissa NHL-piireistä, sillä mies jättää syyskuussa pelattavan World Cupin väliin ladatakseen akkujaan mahdollisimman paljon ennen mahdollisesti uransa viimeistä kautta.

Muistathan että peliyhtiö Betway on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

KHL-TÄHDELLÄ KOVAT PALKKAVAATIMUKSET NHL-SEUROILTA

VIDEO: SUOMALAISHYÖKKÄÄJÄ RATKAISIJANA STANLEY CUP FINAALISSA

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa