Floridan suomalaiset keräävät kehuja - Heti NHL-jäille?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 07/06/2017
Jaa tämä...

Kuten hyvin tiedämme, Henrik Haapala ja Sebastian Repo tekivät sopimukset NHL-seura Florida Panthersin kanssa. Nuoret suomalaispelaajat osallistuivat seuran harjoitusleirille, jossa molemmat saivat kehuja Panthersin seurajohdolta. Alku uudessa joukkueessa on siis ollut molemmilta pelaajilta erittäin onnistunut.

Panthers -GM Dale Tallon mainitsi NHL.comin mukaan, että suomalaiset tekivät häneen vaikutuksen.

– Te pidätte varmasti meidän nuorista pelaajistamme. Tällä viikolla olin erittäin vakuuttunut Henrik Haapalasta, Owen Tippettistä ja Sebastian Revosta, Tallon kehui harjoitusleirin perusteella.

Panthersissa uskotaan, että suomalaisten kokemus Liigasta takaa sen, että he ovat muita tulokkaita edellä muun muassa fyysisesti.

– He erottuivat fyysisesti joukosta. Molemmat pelasivat ammattilaiskiekkoa muutaman vuoden, joten he ovat pelillisesti edellä meidän 18-vuotiaita varauksiamme. Se on hyvä juttu, Floridan henkilöstöpäällikkö Bryan McCabe kommentoi.

23-vuotias Haapala istutettiin harjoitusleirillä heti Floridan kärkiketjuihin. Nopealla ja taitavalla pelaajalla on kaikki edellytykset nousta tärkeäksi pelaajaksi Panthers-paidassa.

Repoa puolestaan juonitaan alustavasti joukkueen alempiin ketjuihin, sillä 21-vuotias pelimies istuu alempien ketjujen rooleihin myös fysiikkansa puolesta.

Harjoitusleirin perusteella voidaan todeta, että molemmilla suomalaisilla on realistiset saumat nousta heti Floridan NHL-miehistöön. Mikäli paikka ei heti aukeaisikaan, on Panthers-organisaatio kuitenkin molemmille erittäin hyvä paikka tässä vaiheessa uraa.

Lue myös:

Mayweather vs. McGregor nyrkkeilyottelu 26.8.2017

Päättyykö Mayweather – McGregor ottelu salamatyrmäykseen?