Floyd Mayweather Jr. päättää nyrkkeilyuransa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Mayweather lopettaa – taas

Floyd Jr. Mayweatherin 49 ammattilaisottelu päättyi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa hallitsevan mestarin voittoon. Saldolla 49-0 Mayweather nousi toki legendojen joukkoon, mutta viime aikojen tapahtumat ovat jättäneet miehen uralle pahan maun.

Mayweather on jo useamman kerran lopettanut oman uransa, mutta nyt mies taitaa olla tosissaan. Omien sanojensa mukaan hänellä ei ole mitään saavutettavaa enää nyrkkeilyn puolella, ja rahasta homma ei tule jäämään kiinni. Mayweather onkin todennut hieman ylimalkaisesti ”Money don’t make me, I make money”. Tuota lausetta tuskin tarvitsee kenellekään kääntää.

38-vuotias nyrkkeilijä on saavuttanut toki nyrkkeilyn osalta todella paljon ja ehkä tosiaan on aika jo lopettaa ja laittaa hanskat naulaan. Jo vuoden verran Mayweather on puuhannut lopettamista ja maininnut asiasta useaan kertaan haastatteluissa ennen viimeisintä ottelua ja ottelun jälkeen.

Mayweather aikoo nyt keskittyä Mayweather Promotions brändiin, joka osalta hänellä on vielä palon voitettavaa.

Tuleeko vielä comeback?

Mayweather on lopettanut jo muutaman kerran aikaisemminkin ja joskus paluu on tapahtunut pari vuotta myöhemmin lopettamispäätöksestä. Nyt ikää on tosiaan jo se 38-vuotta, mutta mikään ei estä Floyd Junioria palaamaan kehään, onhan hän oman sarjansa mestari.

Mayweatherin ura on ollut puolivälin jälkeen lievässä laskussa vaikka voittoja on sadellut laariin kiitettävästi. Tyrmäyksiä ei kuitenkaan ole tullut pitkiin aikoihin ja mies on keskittynyt pistevoittojen lisäksi länkyttämään leipävärkkiä ja samalla useat ihmiset on polttaneet päreensä Floydin tekemisiin ja sanomisiin. Ehkä comeback saa jäädä tällä kertaa tekemättä… näin ainakin monen mielestä ja on aika jättää kehät nuorimmille.

Aika kultaa muistot ja Mayweather muistetaan todella puolustusvoittoisesta urastaan ja siitä että ammattilaisura sujui ilman tappioita. Mayweather on yksi parhaista nyrkkeilijöistä vaikka moni olisi valmis häneltä sen tittelin poistamaan.

Yksi asia on varma, yksi tämän hetken nyrkkeilyn väriläiskistä on tällä hetkellä poistunut kehistä.

Peliyhtiö Unibet lähettää koripallon EM-kisojen ratkaisuottelut ilmaiseksi live stream -palvelussaan.