VIDEO: Forsberg ei voi uskoa MoDo:n tappiota - Otso Rantakari antisankarina

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Twitter
  • 04/02/2016
Jaa tämä...

Periteikäs ruotsalainen jääkiekkoseura MoDo on tippunut ruotsin pääsarjasta SHL:stä.

Joukkue hävisi eilen ratkaisevassa karsintaottelussa Leksand IF:lle jatkoajalla luvuin 4 – 3. Ottelun todelliseksi antisankariksi nousi MoDO:n suomalaispuolustaja Otso Rantakari, joka menetti kiekon jatkoajalla helpon näköisesti Leksandin hyökkääjälle Brock Montpetille. Montepetit kiitti, kumarsi ja veivasi puolittaisesta läpiajosta karkin maalin tällä tavoin:

MoDo:n putoaminen ruotsin toiselle sarjaportaalle, Hockeyallsvenskaniin, on huomioitu myös Pohjois-Amerikassa asti. Jenkkilehdistö on nimittäin repinyt huumoria entisen MoDo-legendan ja joukkueen nykyisen apulais-GM:n Peter Forsbergin reaktioista kohtalokkaan maalin syntyhetkeltä.

Nähtyjen kuvamateriaalien perusteella urallaan Stanley Cupin, Olympia – ja MM-kullan voittanut Forsberg ei todennäköisesti paljon Rantakarin päätä silitellyt ottelun jälkeen. Huhujen mukaan Rantakarilla on jo voimassa oleva sopimus tällä hetkellä Liigan välieriä tahkoavan Tampereen Tapparan kanssa, joten hän ei joudu ensi kaudella MoDo:n kannattajien ja Fobban pihteihin.

Muistathan että pliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti
VIDEO: KHL:n välierät ratkesivat hienolla maalilla toisessa jatkoerässä