Fulham - Cardiff 28.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Fulham kotonaan arvokasta voittoa Cardiffista?

Fulham – Cardiff, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,15 | 3,40 | 3,80 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, kautensa heikosti avannut Fulham saa vastaansa Cardiffin. Fulham on viimeistellyt viiteen ensimmäiseen otteluun kolme maalia ja se onkin ehdottomasti aivan liian vähän. Materiaaliltaan Fulham on laadukas, Dimitar Berbatov sekä Scott Parker voisivat pelata melkeinpä missä tahansa Valioliigan kärkijoukkueessakin. Fulhamin päävalmentaja, Martin Jol on erittäin kokenut huippuvalmentaja, joten on syytä odottaa Fulhamin palaavan takaisin omalle tasolleen ja sijoille keskikastissa.

Fulhamin runko pysyi viime kaudesta kasassa vähintäänkin mukavalla tavalla, mutta kotijoukkueen kannalta valitettavasti maalinteko on tuottanut valtavia ongelmia. Kuitenkin kuten jo todettu, Fulhamilla on huippuyksilöitä pari kolme kappaletta, joten tuskinpa tässä vaiheessa on syytä tehdä mitään sen suurempia ratkaisuja joukkueen omistuspuolella. Cardiff olisi kotonaan tässä otteluparissa jopa suosikki, mutta Cardiff tuskin vieraissa tulee tällä kaudella juhlimaan. Cardiff on ehtinyt pelaamaan tähän mennessä kaksi vierasottelua eikä voittotili ole vielä avautunut.

Fulhamin alkukauden otteluohjelma ei ole ollut lainkaan helppo, mutta viime kierroksella sentään Cupissa Fulham onnistui voittamaan Evertonin 2-1 maalein. Viimeksi vieraissa Fulham teki sen minkä pystyi Chelseaa vastaan, mutta Chelsea venyi voittoon 2-0. Nyt lähtökohtaisesti Fulham omaa ehdottomasti hyvät mahdollisuudet palata myös Valioliigassa takaisin voittojen pariin.

Veikkaussivut | Tuomas