Galatasaray - Maccabi Electra 2.1.2014 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2014
Jaa tämä...

Onko turkkilainen sauna liikaa israelilaisvieraille?

Galatasaray – Maccabi Electra, merkki 1, kerroin 1,75 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,75 | 2,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, Turkissa yhteen iskevät Galatasaray sekä Israelista vieraaksi saapuva Maccabi Electra. Euroliigassa mukana ovat vielä kuusitoista parasta joukkuetta ja nyt joukkueet ovat jaettu kahteen kahdeksan joukkueen lohkoon. Galatasaray ei ole perustasoltaan Maccabi Electraa edellä, mutta Turkissa pelatessaan Galatasaray on ollut huikea. Maccabi Electra lukeutuu kaudesta toiseen Israelin liigan parhaimmistoon, mutta valitettavasti vieraissa israelilaiset eivät ole missään tapauksessa olleet tai tulekaan olemaan niin vakuuttavia kuin kotonaan. Galatasarayn kotiedusta kertoo jotain se, että viisitoista edellistä kotiottelua ovat turkkilaisille tuottaneet kaksitoista voittoa. Galatasaray on edellisen kerran hävinnyt kotonaan marraskuussa Banvitsporia vastaan.

Galatasaray sekä Maccabi Electra ovat olleet viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, sillä viisi edellistä ottelua ovat Galatasaraylle tuottaneet neljä voittoa sekä puolestaan Maccabi Electralle peräti viisi voittoa. Galatasaraylla hyökkäys on toiminut käsittämättömän hienosti, sillä kolmeen edelliseen otteluun turkkilaiset ovat viimeistelleet keskimäärin lähes yhdeksänkymmentä pistettä kamppailua kohden. Edellisessä ottelussaan Galatasaray murskasi Kolejilerin 85-73 numeroin. Galatasaray on äärimmäisen kotiriippuvainen joukkue ja onkin selvää, että turkkilaisten on napattava kovalla tahdilla kotonaan voittoja, jos jatkopaikka kuudentoista parhaan joukosta vielä kiinnostaa. Toisaalta Turkki on joukkueelle kuin joukkueelle yhtä tuskaa, sillä paikalla on aina valtavasti kotijoukkueen erittäin fanaattisia kannattajia.

Maccabi Electra pelasi edellisen ottelunsa joulukuun toiseksi viimeisenä päivänä, kun taas Galatasaray on pelannut viimeksi kaksi päivää israelilaisia aikaisemmin. Näin ollen Galatasaray on päässyt valmistautumaan tähän otteluun erittäin hyvin. Maccabi Electra on päässyt kylläkin pelaamaan viime aikoina useita otteluita kotonaan, mutta nyt vierailijat ovat joutuneet matkustamaan Turkkiin saakka. Kotietu on tässä kohdassa erittäin merkittävässä roolissa ja näin ollen kotivoitosta lähdetään liikenteeseen. Maccabi Electra tulee olemaan joukkueiden toisessa kohtaamisessa kotonaan vahvoilla, mutta tänään turkkilaiset nappaavat täyden pistepotin. Tällä hetkellä Galatasarayta on yksinkertaisesti kotonaan äärimmäisen vaikeaa voittaa.

Veikkaussivut | Tuomas