Richard Gasquet - Milos Raonic 2.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/02/2013
Jaa tämä...

Richard Gasquet haastaa Milos Raonicin New Yorkissa.

Richard Gasquet – Milos Raonic, merkki yli 42,5 peliä, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,24 | 1,63 

 

 

New Yorkissa on käynnissä kauden viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus, toinen viikko käynnistyy äärimmäisen mielenkiintoisella ottelulla ranskalaisen Richard Gasquetin sekä kanadalaisen Milos Raonicin välillä. Richard Gasquet on tähän mennessä ehtinyt voittamaan kaksi ensimmäistä otteluaan suoraan kolmessa erässä sekä puolestaan viimeksi Richard Gasquet pelasi vain kolme erää Dmitry Tursunovia vastaan ennen kuin Dmitry Tursunov joutui luovuttamaan. Richard Gasquetin yhden käden rysty on tehnyt tässä turnauksessa tuhojaan ja jos järjestettäisiin äänestys, että kenellä on kaunein yhden käden rysty, Richard Gasquet olisi siinä erittäin vahvoilla.

Milos Raonic on erittäin isokokoinen pelaaja, mutta Milos Raonicin suurimmat vahvuudet ovatkin syöttötyöskentelyssä. Milos Raonicin syöttö on ehdottomasti koko ATP-kiertueen parhaimmistoa, vaikka tässä turnauksessa ajoittain syöttötyöskentely kanadalaisella onkin tökkinyt. Joka tapauksessa Richard Gasquet tulee varmasti paljon vaihtelemaan pelin tempoa tässä ottelussa ja varmistamaan sen, että Milos Raonic tulee juoksemaan kulmasta toiseen.

Kaiken järjen mukaan tiedossa tulee olemaan äärimmäisen tasainen kohtaaminen, joten järkevä vaihtoehto on ehdottomasti pelata yli 42,5 peliä pelikupongille mukaan. Tässä on kaikki mahdollisuudet siihen, että ottelussa tullaan pelaamaan täydet viisi erää. Ottelun voittajaa on tässä vaiheessa mahdotonta lähteä sanomaan.

Veikkaussivut | Tuomas