Georgia - Espanja 9.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Onko heikko Georgia vain pelkkä välipala Espanjalle?

Georgia (+16 pistettä) – Espanja, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 11,00 | 1,04 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Georgia haastaa iltapäivän ottelussa Espanjan. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suursuosikki ja se on tietenkin Espanja. Georgia on onnistunut voittamaan neljästä ottelustaan tähän mennessä vain yhden, kun taas Espanja on onnistunut voittamaan jokaisen yhtä lukuunottamatta. Espanja ei saanut aivan parasta mahdollista kokoonpanoa tähän turnaukseen, mutta silti Espanja on varmasti kaikkien papereissa suurin suosikki EM-mestaruuden voittamaan.

Espanja on voittanut neljästä ottelustaan tosissaan kolme ja itseasiassa Espanjalla onkin alla Slovenia -ottelua lukuunottamatta kolme murskavoittoa! Espanja on tehnyt hyvin selvää jälkeä vastustajasta kuin vastustajasta Sloveniaa lukuunottamatta, sillä Sloveniahan venyi jättiyllätykseen toisella ottelukierroksella. Sen jälkeen Espanja ei sitten enään ole ollutkaan yllätettävissä.

Georgian urakka turnauksessa alkoi lupaavasti voitolla Puolaa vastaan, mutta sen jälkeen Georgia on kokenut pelkkiä tappioita, joten vaikuttaa hyvin selvästi sille, että tänäänkin Espanja tulee jatkamaan georgialaisten surkeaa urakkaa tässä turnauksessa. Espanja johtaa tätä lohkoa samoissa pisteissä olevien Slovenian sekä Kroatian kanssa, mutta suurella todennäköisyydellä Espanja tulee lohkon voittamaan ihan piste-eronkin avulla.

Veikkaussivut | Tuomas