Golden State Warriors - Detroit Pistons 13.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Detroitin tappioputki Golden Staten vieraana?

Golden State Warriors – Detroit Pistons (+8,5 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,22 | 4,40

 

 

Läntisessä konferenssissa kahdeksantena oleva Golden State Warriors isännöi koripallon NBA:n ottelussa vieraaksi saapuvaa Detroit Pistonsia. Vierasjoukkue on itäisessä konferenssissa tällä hetkellä sijalla kaksitoista. Golden State Warriors on tähän mennessä voittanut neljä ottelua ja hävinnyt puolestaan kolme kertaa. Detroit Pistonsin alkukausi on sujunut vieläkin heikommin, sillä Detroit Pistons on voittanut vasta kaksi ottelua! Detroit Pistons on hävinnyt kolmesta edellisestä ottelustaan jokaisen, joten vierasjoukkueen tilanne ottelun alla on todella huono. Edellisellä kierroksella Detroit hävisi Portland Trailblazersin vieraana 109-103 lukemin.

Golden State Warriors on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta Golden State Warriors on pelannut viime aikoina vain vierasotteluita. Golden State Warriors tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena ja ennen vieraskiertuettahan Golden State Warriors nappasi useita voittoja putkeen. Lisäksi on syytä ottaa huomioon, että kahdessa viime ottelussa Golden State on joutunut pelaamaan kahta erittäin laadukasta joukkuetta vastaan, sillä vastassa ovat olleet Memphis Grizzlies sekä San Antonio Spurs. Kotonaan Golden State ei ole hävinnyt vielä otteluakaan, joten Detroitin tulee tässä ottelussa pelata kauden yksi parhaimmista otteluistaan, jos vierasvoitto realistisesti kiinnostaa.

Detroit Pistonsista ei oikeastaan ole alkukauden osalta hyvää sanottavaa, joten nyt on ehdottomasti syytä lähteä Golden State Warriorsin kelkkaan tasoituksenkin kanssa! Golden State Warriors on kotonaan tottunut menestymään ja voittamaan huomattavasti laadukkaampiakin joukkueita, mutta kun materiaalista puhutaan, vierasjoukkue ei siinä osiossa ainakaan Golden State Warriorsia ole edellä. Detroit Pistons on kahteen edelliseen vierasotteluun rikkonut sadan pisteen rajan, mutta toisaalta puolustus ei ole toiminut lainkaan sillä tavalla, että tänään voisi realistisesti tavoitella Golden Statea vastaan vierasvoittoa. Tasoituksellakin Golden State kuuluu vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas