Golden State Warriors - San Antonio Spurs 23.2.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako San Antonio vierasvoiton korijuhlissa?

Golden State Warriors – San Antonio Spurs, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,10 | 1,77 

Koripallon NBA:ta, kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään San Antonio Spursin matkustaessa aina yllätysvalmiin Golden State Warriorsin kotiareenalle. Yksi asia ottelun alla on varmaa – koreja on reilusti tiedossa! Kaksi joukkuetta ovat tässä vastakkain, jotka omaavat paljon heittovoimaa. Tähän kohteeseen voisi hyvin pelata yli -vaihtoehtoa, mutta toinen erinomainen valinta on San Antonio Spursin pelaaminen vetokupongille.

San Antonio Spurs nappasi viimeksi upean voiton Los Angeles Clippersia vastaan selkein 90-116 numeroin ja myöskin samallahan San Antonio Spursin materiaali on erittäin laadukas. Läntisessä konferenssissa San Antonio on tällä hetkellä ensimmäisenä ennen toisena olevaa Oklahoma City Thunderia. Tällä hetkellähän San Antonio on muutenkin erittäin hankala voitettava. Kymmeneen viime otteluun San Antonio on voittanut peräti yhdeksän!

Hyvänä kotijoukkueena tunnettu Golden State pystyy antamaan varmasti hyvän vastuksen San Antoniolle ja varmasti sadan paremmalle puolelle Golden Statekin tulee pisteiden teossa onnistumaan. Lähtökohtaisesti joka tapauksessa kuitenkin San Antonio on tällä hetkellä liigan parhain joukkue yhdessä Miami Heatin kanssa ja vierasvoitto onkin erinomainen valinta. Erittäin mielenkiintoinen ja tapahtumarikas ottelu tiedossa!

Veikkaussivut | Tuomas