Granada - Sevilla 1.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2013
Jaa tämä...

Sevilla metsästämään täyttä pistepottia Granadan vieraaksi.

Granada – Sevilla, merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,90 | 3,25 | 2,50

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa Granada sekä Sevilla iskevät yhteen. Sarjataulukossa Granada on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Sevilla löytyy kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen materiaalierohan on erittäin merkittävä Sevillan eduksi, mutta jälleen kerran tälläkin kaudella Sevilla on menettänyt aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Sevillan kannalta hieno asia on sentään se, että lähes kolmekymmentä tehtyä maalia on loistava asia. Sevillan maalinteko on alkukaudella toiminut hyvin, vaikka tietenkin esimerkiksi Barcelona sekä Real Madrid ovat täysin omassa luokassaan. Sevillan olisi ehdottomasti voitettava juuri Granadan tyyppiset seurat, sillä se on ainoa keino Sevillalle olla tällä kaudella sarjataulukossa kärjen takana.

Granadalle maalinteko on ollut alkukaudella tuskaista puuhaa, sillä kotijoukkue on pystynyt viimeistelemään vasta yksitoista maalia. Granadan puolustus on toiminut selkeästi Sevillan puolustusta paremmin, sillä Granadalle ollaan tehty vain seitsemäntoista maalia. Granadan on joka tapauksessa kuitenkin löydettävä selkeä ykköshyökkääjä, sillä tällä hetkellä kotijoukkueen maalinteko tuntuu olevan hyvin hankalaa. Kotonaan Granada on pelannut seitsemän kertaa ja peräti viidesti Granada on kotiyleisönsä edessä hävinnyt. Granadan tulisi kerätä suurimman osan pisteistä juuri kotiyleisön edessä, mutta valitettavasti vain kaksi voittoa seitsemästä ottelusta on erittäin heikko suoritus.

Granada on viime kierrosten aikana pelannut hyvin, mutta viimeksi Granada hävisi Barcelonan vieraana vaatimattomasti 4-0 maalein. Granada on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut hienosti kolme voittoa, mutta toisaalta se ei poista sitä tosiasiaa, että kotiotteluissa Granada on ollut heikko. Sevillan kannalta on hieno uutinen se, että sairaslista tulee tyhjentymään merkittävästi tähän otteluun. Suurella todennäköisyydellä vierasjoukkueen käytettävissä ovat jälleen Diego Perotti sekä Vitolo. Molemmat pelaajat ovat enemmän kuin tervetulleita Sevillan kokoonpanoon. Sevillalla on alla peli torstailta Eurooppa liigan takia, mutta tuo ottelu pelattiin Sevillan kotiareenalla. Matkustamista Sevilla on onneksi pystynyt näin ollen välttämään. Lähtökohtaisesti Sevilla on vieraissakin ehdottomasti suosikki nappaamaan täydet pisteet.

Veikkaussivut | Tuomas