Granlund kiikaritehoilla - Silti miehekäs paluu kaukaloon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Granlund pääsi jälleen askiin.

Minnesota Wildin suomalaissentteri Mikael Granlund oli pitkästä aikaa Wildin kokoonpanossa 1-2 vierasvoittoon päättyneessä ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Granlundin ainoa tilastomerkintä oli kahden minuutin jäähy kiekon sulkemisesta ajassa 4.37. Granlund pelasi silti hienon pelin. Hän blokkasi laukauksia, puolusti uhrautuvasti ja jakoi upeita syöttöjä. Tällä kertaa niistä ei vain maalattu.

Granlund pelasi ottelussa reilut 17 minuuttia, voitti 56 % aloituksista, istui kakkosen, laukoi kolmesti kohti vastustajan maalia ja pääsi kerran kokeilemaan läpiajosta. Mikko Koivu pelasi ottelussa 20 minuuttia, laukoi kerran kohti vastustajan maalia, muttei päässyt tilastoihin. Minnesotan kakkosmaalivahdiksi vajonnut Niklas Bäckström seurasi ottelua vaihtopenkiltä. Erik Haula taas ei mahtunut kokoonpanoon lainkaan.

 

Ottelu oli siitä erikoinen, että peräti kaksi hävinneen joukkueen pelaajaa valittiin tähdistöön. Kakkostähti oli Edmontonin laitahyökkääjä Nail Jakupov. Kolmostähdeksi valittiin Edmontonin ruotsalaisveskari Viktor Fasth. Ottelun ykköstähti oli voittomaalin taiturimaisesti läpiajosta viimeistellyt sentteri Charlie Coyle.

Katso matsin kohokohdat tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut