Green Bay Packers - San Francisco 49ers 5.1.2014 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

Juhliiko San Francisco kauden jatkumistaan Green Bayn vieraana?

Green Bay Packers – San Francisco 49ers, merkki yli 45,5 pistettä, kerroin 1,95 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,26 | 1,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n pudotuspelit ollaan tänä viikonloppuna saatu käyntiin ja nyt niitä jatketaan vähintäänkin huikealla kamppailulla Green Bay Packersin sekä San Francisco 49ersin välillä. Tiedossa on kaiken kaikkiaan äärimmäisen jännittävä kohtaaminen kahden hienon seuran välillä. Tämän ottelun voittaja tulee jatkamaan kauttaan, kun taas häviävä osapuoli joutuu toteamaan sen, että tällä kaudella otteluita ei enään ole tiedossa. Panokset ovat siispä korkealla, mutta siitä huolimatta tiedossa on kaiken järjen mukaan erittäin runsaspisteinen kohtaaminen. Green Bay Packersilla on tässä ottelussa aina merkittävässä roolissa oleva kotietu, mutta toisaalta San Francisco 49ers on viime aikoina ollut huikeassa pelivireessä. Viisi edellistä ottelua ovat San Francisco 49ersille tuottaneet yhtä monta voittoa. Green Bay Packersin kausihan meinasi päättyä jo runkosarjaan, mutta päätöskierroksella kotijoukkue nappasi mahtavan voiton Chicago Bearsin vieraana 28-33 numeroin.

Green Bay Packers ei ole tällä kaudella ollut oma itsensä oikeastaan missään vaiheessa, sillä kotijoukkueen peliesitykset eivät ole varmasti tyydyttäneet Green Bay Packersin seurajohtoa, kannattajia tai ketään muutakaan vihreäkeltaisten edustajaa. Green Bay Packersin pitäisi normaalisti olla kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta viisi edellistä kotiotteluahan ovat tuottaneet vihreäkeltaisille ainoastaan yhden voiton. Kaiken kaikkiaan Green Bay Packers on siitä huolimatta joka tapauksessa ollut erittäin runsaspisteinen joukkue. Edellisessä kotiottelussaan Green Bay Packers hävisi Pittsburgh Steelersille mielettömässä taistelussa 31-38 lukemin. Kolmeen edelliseen kotiotteluun Green Bay Packersin pelaamisessa on hyökkäystä ajatellen ollut paljon hyviä asioita, sillä näissä kamppailuissa keskimäärin kotijoukkue on viimeistellyt noin 25 pistettä ottelua kohden.

San Francisco 49ers on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, sillä vierasjoukkueelle ei pysäyttäjää tunnu löytyvän. Tässä ottelussa marginaalit tulevat olemaan todella pieniä suuntaan tai toiseen. San Francisco 49ersin huikeasta pelivireestä ei siispä voida tehdä liian suuria johtopäätöksiä, vaikka onhan vierasjoukkueen otteluita ollut mielenkiintoista seurata. Kolmeen edelliseen otteluun keskimäärin yhdessä kamppailussa San Francisco 49ers on viimeistellyt kolmeakymmentä pistettä, joten vierasjoukkueen hyökkäys on ollut erittäin hyvässä kunnossa. Jollain tavalla Green Bay Packersin peliesitykset ovat ailahdelleet, joten siinä mielessä pientä etua on annettava San Francisco 49ersin suuntaan. Green Bay Packers sekä San Francisco 49ers ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet erittäin mielenkiintoisia sekä runsaspisteisiä kamppailuita. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 34-28 lukemin San Francisco 49ersin voittoon. Lähtökohdat ovat tätä ottelua ajatellen huikean mielenkiintoiset – tämä kamppailu voi mennä aivan kummalle tahansa. Lähdetään ennustamaan runsaspisteistä kamppailua.

Veikkaussivut | Tuomas