Guangzhou - Bayern Munchen 17.12.2013 | Seurajoukkueiden MM-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Guangzhou saksalaisjätin jyräämäksi?

Guangzhou (+2 maalia) – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin 1,80 Nordicbet
Guangzhou (+3 maalia) – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin 2,85 Betsafe

Nordicbetin kertoimet otteluun 22,00 | 8,00 | 1,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Seurajoukkueiden MM-turnauksen välierässä yhteen iskevät kiinalainen Guangzhou sekä vastaan asettuva saksalaisjätti, Bayern Munchen. Heti alkuun voisi todeta, että kaikki todennäköisesti tuntevat Guangzoun kuin omat taskunsa. Niinpä niin. Onhan se totta, että Kiinassa jalkapallo on viime vuosina nostanut päätään, mutta välttämättä Guangzhou ei kuulu kaikkien suosikkijoukkueiden listaan. Joka tapauksessa tässä ottelussa tiedossa on ruma teurastus. Joukkueiden välisestä tasoerosta ei pysty edes keskustelemaan, koska materiaaliltaan Bayern Munchen on Euroopan kahden parhaimman joukossa. Guangzhou on Kiinan mittarilla katsottuna laadukas joukkue, mutta mitään tekemistä sillä ei ole sen kanssa, että tässä ottelussa kiinalaisilla olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia jatkopaikasta taisteluun.

Bayern Munchen hävisi edellisessä Mestarien liigan ottelussaan Manchester Citylle 2-3 maalein, mutta siitä huolimatta Bayern Munchen on viime aikoina ollut mahtavassa pelivireessä. Edelliset viisi ottelua ovat kaiken kaikkiaan Bayern Munchenille tuottaneet vaatimattomasti neljä voittoa. Bayern Munchenilla on ollut suhteellisen paljon ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta tästä ottelusta Bayern Munchen tulee nappaamaan voiton suurellakin erolla, vaikka vierasjoukkue pelaisi silmät kiinni ja kädet sidottuina. Yksinkertaisesti ei ole mitään mahdollisuutta sille, että Guangzhou voisi säästyä rumalta tappiolta, jos Bayern Munchen on vähänkään oikealla asenteella liikenteessä. Bayern Munchen on pelannut kokonaisuutena ajatellen niin vakuuttavasti, että asenne on varmasti saksalaisjoukkueella myös tässä ottelussa kunnossa.

Guangzhou on päässyt tai joutunut jo yhden ottelun tässä turnauksessa pelaamaan. Ensimmäisessä ottelussaan Guanzghou voitti kaikkien tunteman Al Ahlyn 2-0 maalein. Voidaan melkein todeta, että tässä ottelussa tiedossa on hieman eritasoinen vastustaja kuin Al Ahly oli ensimmäisellä kierroksella. Bayern Munchenilla ei ole mitään tarvetta murskata Guangzhouta, mutta toisaalta Bayern Munchenilla on tiedossa pian paljon tärkeitä pelejä – varmasti tässä ottelussa saksalaisjätti pelaa loppuun asti parhaalla mahdollisella tavalla. Viikonloppuna Bayern Munchen palasi heti takaisin voittojen pariin Hamburgerin kustannuksella ja nyt tiedossa on yksi voitto lisää. Jerome Boateng on kaiken lisäksi tässä ottelussa tekemässä paluuta Bayern Munchenin vahvuuteen.

Veikkaussivut | Tuomas