Guardian: Neymar siirtyy PSG:n joukkueeseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 08/03/2017
Jaa tämä...

Totta se taitaa olla, Neymar siirtyy Barcelonasta PSG:n joukkueeseen. Englantilainen laatulehti Guardian on jo uutisoinut asian, joten parempi supersiirtoon on jo uskoa.

Guardianin mukaan Neymar olisi jo sopinut asiat PSG:n edustajien kanssa, käynyt läpi seuran lääkärin tarkastuksen sekä käynyt Barcelonan treeneissä kertomassa entisille pelikavereilleen lähdöstä.

Messi jo jätti hyvästit

Barcelonan argentiinalaistähti Leo Messikin on jo Instagram -tilillään kiittänyt Neymaria kuluneista vuosista ja toivottaa tälle hyvää jatkoa.

Guardian uutisoi Neymarin siirtohinnan olevan huiman, peräti 222 miljoonaa euroa. Tähän vielä päälle Neymarin omat palkkiot, niin kaiken kaikkiaan Neymarin viiden vuoden kontrahti PSG:n kanssa tulee maksamaan pariisilaisille reilut puoli miljardia euroa. Käsittämätön summa. Parempi olisi Neymarin sitten osua useamman kerran maaliin ja tuoda joukkueelleen pokaaleita.

Guardianin mukaan Neymarin palkka PSG:ssä tulee olemaan 30 miljoonaa euroa vuodessa puhtaana käteen. Summa melkein kaksinkertaistaa Neymarin aikaisemman palkan, mutta kyllähän sillä Barcan maksamallakin korvauksella olisi pärjännyt. Lantteja valuu toki muillekin. Neeymarin isä, Neymar Sr, on ollut kuvioissa vahvasti mukana, ja hän tulee yhdessä muutaman muun Neymarin edustajan kanssa saamaan 38 miljoonan euron potin jaettavakseen.

Neymarin jäähyväisvisiitti Barcelonan harjoittelukeskukseen kesti raporttien mukaan puolisen tuntia. Noiden minuuttien aikana Neymar kertoi Barcan pelaajille lähtemisestään. Pelaajat olivat kuulemma pettyneitä, ja yrittäneet vielä käännyttää brassitähteä.

Kun Neymar lähtee, niin Barcalle tulee valtava kiire hankkia kolmas osa Messin ja Luis Suarezin rinnalle. Liverpoolin Philippe Coutinho on ollut Barcan kiikarissa, mutta Pool ja manageri Jurgen Klopp pistävät kovasti hanttiin. Seuraava ehdokas Guardianin mukaan on Dortmundin Ousmane Dembele. Monacon Kylian Mbappe ja Atletico Madridin Antoine Griezmann ovat myös olleet esillä, mutta heidän saamisensa Nou Campille onkin kovempi temppu.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>