Ernests Gulbis - John Isner 23.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Pelaako Ernests Gulbis itsensä toiselle kierrokselle Valenciassa?

Ernests Gulbis – John Isner, merkki yli 23,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,64 | 2,20 

 

 

ATP-tennistä Valenciasta, ensimmäisen kierroksen ottelussa Latvian Ernests Gulbis kohtaa Yhdysvaltojen John Isnerin. Lähtökohdat lupailevat tästä kamppailusta äärimmäisen tasaista kohtaamista. Ernests Gulbis pelasi viime viikolla Tukholman turnauksessa ja siellähän Ernests Gulbis nappasi itselleen hienosti välieräpaikan. Ernests Gulbis on pelillisesti TOP-20 tasoa, mutta latvialaisella on ollut ajoittain motivaation sekä harjoittelun kanssa ongelmia. Ernests Gulbis voitti jo toissa viikolla Pietarin turnauksen, joten latvialainen on tällä hetkellä hurjassa vireessä. Pietarin finaalissahan Ernests Gulbis voitti Guillermo Garcia-Lopezin 2-1 numeroin.

John Isner pelasi edellisen ottelunsa Shanghaissa ja siellähän John Isner erittäin yllättäen hävisi jo toisella kierroksella ottelussa Carlos Berlocqia vastaan. Toisaalta se oli jossain määrin jopa odotettavissa, sillä jo avauskierroksella John Isnerillä oli ongelmia Santiago Giraldon kanssa. John Isner on saanut tällä kaudella liikkumistaan paremmaksi, mutta kuitenkin edelleen John Isnerin suurin ongelma on juuri liikkuminen. John Isnerin syöttöä on lähes mahdotonta murtaa, joten sen ansiosta yhdysvaltalainen normaalisti pääsee vähintään tiebreak -ratkaisuun. Yhdysvaltalainen pystyy lyömään palloa erittäin suoraan, joten Ernests Gulbisilla ei ole varaa tässä kamppailussa ainoaankaan syötönmenetykseen.

Ernests Gulbis on ollut syksyllä huomattavasti paremmassa pelivireessä kuin John Isner, mutta toisaalta John Isner omaa sellaisen syötön, että Ernests Gulbisilla ei ole varaa menettää kertaakaan omaa syöttöään. Ernests Gulbis on pelaajista huomattavasti parempi liikkumaan ja tässä asiassa selkeää etua onkin latvialaiselle annettava. Joka tapauksessa ei olisi lainkaan yllättävää, vaikka tässä ottelussa pelattaisiin täydet kolme erää. Jos John Isner syöttää omalla tasollaan, tiebreak -ratkaisuja tullaan näkemään varmasti yhdestä jopa kahteen kappaleeseen.

Veikkaussivut | Tuomas