Ernests Gulbis - Fernando Verdasco 28.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Fernando Verdasco haastaa Latvian ykkösen Pariisissa.

Ernests Gulbis – Fernando Verdasco, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,53 | 2,38 

 

 

ATP-tennistä Pariisista, tänään käynnistyy kauden viimeinen Masters -tason turnaus. Ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Latvian Ernests Gulbis sekä Espanjan Fernando Verdasco. Pelaajat kohtasivat edellisen kerran Wimbledonissa tänä vuonna ja silloinhan Fernando Verdasco murskasi Ernests Gulbisin kolmessa erässä. Nyt lähtökohdat ovat kuitenkin erilaiset. Ernests Gulbisille syksy on ollut erinomaista aikaa. Ernests Gulbis on pelillisesti TOP-20 tason pelaajia, mutta motivaatio on Ernests Gulbisilla ajoittain ollut hukassa. Latvialainen osaa äärimmäisen paljon tennistä, vaikka viimeksi Valenciassa Ernests Gulbisin urakka päättyi tiukassa ottelussa jo avauskamppailuun John Isneriä vastaan.

Ernests Gulbis on surkean US Openin jälkeen noussut huikeaan pelivireeseen, sillä Ernests Gulbis voitti Pietarin ATP-turnauksen häviämällä vain kaksi erää sekä puolestaan Tukholmassa Ernests Gulbis pelasi itsensä välieriin saakka. Ernests Gulbisilla oli kaikki mahdollisuudet Tukholmassa pelata itsensä finaaliin, mutta David Ferrer oli kyseisessä ottelussa lopulta parempi 2-1 numeroin. Joka tapauksessa Ernests Gulbis on jättänyt itsestään syksyn aikana erittäin hyvän kuvan. Ernests Gulbis omaa erittäin hyvän syötön sekä painavat peruslyönnit etenkin kämmeneltä, joten sen varaan Ernests Gulbisin onkin hyvä peliään rakentaa.

Fernando Verdasco hävisi Valenciassa viime viikolla jo avauskierroksella Michal Przysieznya vastaan, joten Fernando Verdascon valmistautuminen tähän turnaukseen ei ole sujunut hyvin. Fernando Verdasco lähti kyseiseen otteluun suursuosikkina, mutta voittoa espanjalainen ei pystynyt nappaamaan. Fernando Verdasco pystyy parhaimmillaan rakentamaan paljon pisteitä kämmeneltä, mutta Ernests Gulbis on pelaajista jossain määrin kuitenkin monipuolisempi. Arvioisinkin lähtökohdat niin, että Ernests Gulbis nousee hyväksi pelikohteeksi tähän kamppailuun.

Veikkaussivut | Tuomas