Karl-Heinz Rummenigge ei aio päästä irti manageristaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Lähes kaiken seurajoukkue urallaan La Liga joukkue FC Barcelonan peräsimessä voittanut Josep ”Pep” Guardiola on toiminut vuodesta 2013 alkaen Saksan Bundesliigan suurseuran Bayern Munchenin valmentajana. Guardiolan ja seuran välinen sopimus on päättymässä kuluvan sesongin jälkeen. Saksalaislähteiden mukaan jatkoneuvottelut ovat käynnistyneet.

Bayern Munchenin presidentti Karl-Heinz Rummenigge on vahvistanut viime viikolla saksalaiselle Bild-lehdelle, että hän haluaa pitää Pep Guardiolan vielä tulevaisuudessakin seuran peräsimessä. Guardiola itse on kuitenkin julkisesti ilmaissut haluttomuutensa keskustella sopimusasioista kesken kauden. Rummenigge kertoi tästä huolimatta lehtihaastattelussa että ”olen jättänyt Guardiolan pöydälle tarjouksen, josta en usko hänen pystyvän kieltäytymään. Olenkin hyvin optimistinen Guardiolan jatkosta” Rummeniggen sanojen mukaan hänellä on tarjota Guardiolalle maailman luokan seura, fantastinen klubi, loistava stadioni ja ihana kaupunki missä työskennellä.

Bayern Munchenilla ja sen johdolla on huoli siitä, että Guardiola karkaa heidän käsistään, jos sopimusta ei saa sorvattua tarpeeksi nopeasti. Guardiolan perässä on tiettävästi usemapikin maajoukkue sekä Manchester United. ManU haluaa jo hyvissä ajoissa etsiä seuraajan Louis van Gaalille, sillä hollantilaisen sopimus päättyy vuonna 2017, jonka jälkeen mies sanonut vetäytyvänsä eläkkeelle.

Kovat meriitit

44 – vuotiaan valmentajan meriittilista on silmiä hivelevä sekä pelaajana että valmentajana. Puolustavana keskikenttäpelaajana kentällä viilettänyt Guardiola pelasi aktiiviurallaan FC Barcelonan paidassa yhteensä 263 ottelua ja voitti muun muassa 6 Espanjan mestaruutta 1990 – luvulla. Valmentajan penkillä Guardiola on saavuttanut niin ikään Barcelonassa muun muassa kolme Espanjan mestaruutta, kaksi Mestarien Liigan voittoa ja Espanjan Cupia. Vuosina 2009 ja 2011 Guardiola johdatti joukkonsa kaikkien edellä mainittujen kolmen turnauksen voittoon, eli triplaan.

Tällä viikolla jatkuu jälleen Mestarien Liiga. Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet ja Bet365 tarjoavatkin Mestarien liigan otteluihin  todella kattavan Live-vedonlyönnin, joka takaa jalkapallon ystäville jännitettävää otteluiden viime sekunneille asti

Lue myös:

Opas Mestarien liigan veikkaukseen!

VIDEO: Ranskan Ligue 1:ssä uskomaton soolomaali!