VIDEO: Huuhkajien valmennusryhmä nimetty

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaiskäskijä on nimennyt Huuhkajien valmennusryhmän.

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana vuoden 2016 alussa aloittava Hans Backe on valinnut maajoukkueen valmennusryhmän. Ryhmään kuuluvat valmentajat Markku Kanerva ja Jukka Ikäläinen sekä maalivahtivalmentaja Antti Niemi.

– Sain valmennustiimiin mukaan ehdottomasti ne kaksi apulaista, jotka  mukaan halusin: Jukka Ikäläisen ja Markku Kanervan. Olen myös iloinen siitä, että Antti Niemi jatkaa kaksi seuraavaa vuotta A-maajoukkueen mukana, Backe kertoi Palloliiton tiedotteessa.

Valmennusryhmää tukevat ruotsalaiset Thomas Lyth ja John Wall. Lyth tulee ryhmään vastaamaan vastustajien tarkkailusta. Wall on puolestaan hankittu videoanalyytikon tehtäviin.

Maajoukkueen lääkintätehtävissä ja teknisenä taustana jatkaa sama ryhmä kuin aiemmin. Huuhkajat kokoontuu uuden valmennusjohdon kanssa ensimmäistä kertaa tammikuussa Abu Dhabissa. Harjoitusleirin aikana se kohtaa Ruotsin ja Islannin maaotteluissa.

Ruotsalaiskäskijä Mixu Paatelaisen korvaajaksi

Backen sopimus Suomen päävalmentajana kattaa vuodet 2016 ja 2017 sekä mahdolliset MM-kisat Venäjällä vuonna 2018. Lisäksi Palloliitolla on optio vuosista 2018 ja 2019 sekä mahdollisista EM-kisoissa vuonna 2020.

Backe on hyvin kokenut päävalmentaja. Ruotsalainen on voittanut muun muuassa neljä kertaa Tanskan pääsarjan mestaruuden.

63-vuotiaan käskijän valmennusura alkoi jo 1980-luvulla Djurgårdenin peräsimessä.

Backe on toiminut päävalmentajana lisäksi Norjassa, Itävallassa, Kreikassa, Englannissa kuin myös Yhdysvalloissa. Apuvalmentajana hän on puolestaan ollut Englannin Valioliigassa pelaavassa Manchester Cityssä ja Meksikon maajoukkueessa.

Tuleva viikonloppu on jalkapallon superviikonloppu. Muutamana poimintana Valioliigassa Liverpool matkustaa Manchester Cityn vieraaksi ja Espanjan La Ligassa pelataan huippumielenkiintoinen El Clásico, jossa yhteen iskevät Real Madrid ja Barcelona.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lähde: Palloliiton tiedote

Lue myös:
VIDEO: Tältä näyttää eurooppalainen futiskausi tilastojen valossa
VIDEO: Näin taipuu Etiopialainen kansantanssi The Gunners-pelaajilta

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa