Barry Hawkins - Jack Lisowski 20.4.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Barry Hawkins kohtaa erittäin yllätysvalmiin Jack Lisowskin.

Barry Hawkins – Jack Lisowski, merkki yli 16,5 freimiä, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,80 | 2,00 

Snookerin maailmanmestaruusturnauksen ensimmäisen kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Barry Hawkinsin sekä Jack Lisowskin välillä. Lähtökohdat otteluun ovat erittäin tasaiset, mutta joka tapauksessa heti alkuun voidaan todeta se, että Jack Lisowski on erittäin yllätysvalmis nuoresta iästä huolimatta – Jack Lisowski selvitti molemmat karsintaottelunsa erittäin helpolla. Ensimmäisessä karsintaottelussaan Jack Lisowski murskasi James Wattanan 4-10 lukemin ja heti perään Fergal O’Brien joutui toteamaan samoin lukemin Lisowskin paremmakseen.

Ottelusta on odotettavissa koko ensimmäisen kierroksen yksi tasaisimmista väännöistä, joten ottelun suosikkia on aivan turhaa lähteä edes metsästämään! Barry Hawkins on toki pelaajista huomattavasti kokeneempi ja se on arvokas asia tälläisissä otteluissa. Barry Hawkins pelasi viimeksi China Openissa ja tippui siellä toisella kierroksella. Hawkinsin kannalta hyviä uutisia oli kuitenkin Kiinasta kotiin tuotavina, sillä tämän turnauksen yksi voittajasuosikeista, Ding Junhui kaatui Hawkinsia vastaan.

Jack Lisowskin selkeä heikkous on turvapeli, mutta huikean pussitustaitonsa ansiosta voi yhtä hyvin tämän ottelun voittaa! Näen tähän otteluun vain yhden hyvän vaihtoehdon ja se on lähteä pelaamaan yli -vaihtoehtoa freimien lukumäärään. Kaiken järjen mukaan tämän tulisi päätyä pitkäksi taisteluksi jatkopaikasta.

Veikkaussivut | Tuomas