Raimo Helmiselle yllätyspotkut Ilveksestä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

SM-liigan viimeinen, Ilves vaihtaa päävalmentajaa hankalassa tilanteessa.

Jääkiekon SM-liigassa viimeisenä oleva Tampereen Ilves on erottanut päävalmentajansa, Raimo Helmisen. Asiasta tiedotettiin tänään. Ilveksen uusi päävalmentaja on viimeksi KalPaa valmentanut Tuomas Tuokkola. Alunperin Tuomas Tuokkolan oli tarkoitus aloittaa mitä suuremmalla todennäköisyydellä ensi kaudella Ilveksen päävalmentajana, mutta tähän ratkaisuun päädyttiin jo nyt tässä vaiheessa.

Siitä, kuinka oikea ratkaisu on, voidaan olla montaa eri mieltä. Raimo Helminen on tehnyt loistavaa työtä Ilveksessä ja varsinkin silloin, kun Ilveksessä on käynyt kova myllerrys. Helmisen viimekseksi otteluksi päävalmentajana jäi Lahdessa pelattu ottelu Pelicansia vastaan, josta Ilvekselle oli kotiintuomisina tappio 5-2 maalein.

Ilvestä ei tule pelastamaan SM-liigan karsinnoilta enään mikään, joten Tuokkola joutuu vähintään yhtä kovaan paikkaan, kuin missä Helminen oli jo aikaisemmin tamperelaisten valmentajana. Ensimmäisen kerran Tuokkola joka tapauksessa pääsee näyttämään osaamistaan heti huomenna, kun Ilves kohtaa paikallisottelussa Tapparan. Ottelu on UrhoTV:n illan tv-kamppailu ja se alkaa muun kierroksen tapaan kello 18.30. Illan muissa otteluissa Lukko matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi, Helsingissä kohtaavat HIFK sekä SaiPa, puolestaan KalPa kohtaa Kuopiossa Jokerit sekä JYP isännöi Jyväskylässä Ässiä.

Veikkaussivut | Tuomas