Valioliigajätti pääsemässä eroon meksikolaisflopistaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Manchester Unitedin ja meksikolaishyökkääjän tiet eroavat.

Manchester Unitedissa pelaava Javier ”Chicharito” Hernandez on siirtymässä uusiin maisemiin. Useiden lähteiden mukaan Valioliiga-seura on vihdoin saanut myytyä vähälle peliajalle jääneen hyökkääjän. Uusi osoite on useiden lähteiden mukaan Saksan Bundesliigassa pelaava Bayer Leverkusen.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Hernandezin kauppahinta on 12 miljoonaa puntaa, eli euroissa mitattuna noin 16 miljoonaa. Sports Illustrated puolestaan kertoa, että Hernandez ehti jo hyvästellä Manchester Unitedin pelikaverinsa sunnuntaisen Swansea-tappion jälkeen. Mies ei itse mukana pelaavassa kokoonpanossa.

Keväällä Hernandezin uutisoitiin siirtyvän Yhdysvaltain MLS-liigassa pelaavaan Orlandoon, mutta Meksikon maajoukkuemies päättikin jatkaa uraansa Euroopassa. Kesäkuussa Lierpoolin huhuttiin olevan pelaajasta kiinnostunut.

Viime kauden Hernandez vietti lainalla Espanjan La Ligassa pelaavassa Real Madridissa. Peliaika Manchester Unitedissa on jäänyt hyvin vähiin, sillä päävalmentaja Louis Van Gaal ei ole katsonut aiheelliseksi nostaa häntä pelaavaan kokoonpanoon.

Hernandez siirtyi Manchester Unitediin huhtikuussa vuonna 2010. Sopimus astui voimaan heinäkuun alussa.

Meksikon maajoukkueessa Hernandez debytoi 30. syyskuuta 2009 ottelussa Kolumbiaa vastaan. Sen jälkeen hän on pelannut maajoukkueessa yli 70 kamppailua.

Miten käy manchesterilaisten tähtivahdin kanssa?

Manchester Unitedin kohdalla Hernandezin siirtyminen Bundesliigaan ei ole suinkaan ainoa pelaajasiirto, sillä punaisten tähtimaalivahti David de Gea on siirtymässä Real Madridin vahvuuteen.

Vielä hetki sitten Van Gaal teki hyvin selväksi sen, että onko de Gea myynnissä vai ei.

– Kun Manchester United haluaa pelaajan, pelaaja tulee. Paitsi kun toinen seura ei haluakaan myydä, van Gaal sanoi muutamia viikkoja sitten lehdistötilaisuudessa.

Manchester United ja espanjalaisseura ovat kuin ovatkin pääsemässä yhteisymmärrykseen de Gean siirron suhteen. ”Valkoisen talon” isännät ovat olleet sinnikkäitä, sillä tähtimaalivahtia on huhuttu Madridiin jo pidemmän aikaa.

Manchester United tarvitsee de Gean tilalle korvaajan. Yksi vaihtoehto on Ajaxin Jasper Cillessen. Espanjalaisen Cadena SER:n mukaan ongelmia de Gean siirrossa voi vielä aiheuttaa Keylor Navasin tilanne. Lauantaina torjuntavastuussa ollut Costa Rican maalivahti ei ole valmis siirtymään pois Madridista.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lähteet: Daily Mail, Yle

Lue myös:
Real Madrid-tähti jälleen kerran hyvällä asialla!
Eurooppa-liigan lohkot arvottu – mukana neljä suomalaista!

unibet