Hewitt - Ram | Tennis 14.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Turnauksen suurin yllättäjä Hewittin kimppuun.

Hewitt – Ram, merkki 1, kerroin 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Newportin turnauksen suurin yllättäjä, Rajeev Ram saa vastaansa upeasti pelanneen, kokeneen Lleyton Hewittin. Australialainen on pelannut upeaa turnausta ja on aivan ansaitusti mukana turnauksessa edelleen. Hewitt on toki kokenut paljon loukkaantumisia, mutta Hewittistä edelleen huomaa, miten motivaatiota tenniksessä riittää.

Hewitt tosiaan on pelaamassa upeaa turnausta. Ensimmäisellä kierroksella Hewitt murskasi Kanadan Vasek Pospilisin suoraan kahdessa erässä, sen jälkeen kotiyleisön suosikki Tim Smyczek sai todeta Hewittin paremmakseen. Eilen puolestaan Dudi Sela joutui lähtemään kotimatkalle 0-2 tappio niskassaan. En mitenkään henkilökohtaisesti jaksa uskoa Ramin yllätysvoittoon. Ram voitti eilen Kei Nishikorin, jota voidaan pitää suurena yllätyksenä. Nishikori ei tosin pelannut ollenkaan omalla tasollaan, joten Ram sai puoliksi jo sen takia voiton – mitään Ramilta toki pois ottamatta!

Täytyy kuitenkin muistaa, että vaikka Ram on pelannut Newportissa vahvasti, on yhdysvaltalainen Challenger -pelaaja, ainakin lähes täysin. Ram joutui karsimaan paikasta Wimbledonissakin ja tippui heti ensimmäisellä pääsarjan kierroksella. Kyllähän Hewitt tässä selkeä suosikki on!

Veikkaussivut | Tuomas