HIFK - Ässät 19.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Sekavasti kautensa aloittaneet joukkueet vastakkain Helsingissä.

HIFK – Ässät, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,15 | 4,10 | 2,55 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä vieraaksi saapuva Porin Ässät. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden kolmas ottelu. HIFK on tähän mennessä ehtinyt häviämään Bluesin isäntänä 2-3 maalein sekä Jokereita vastaan 3-0 maalein. HIFK:n peliesitykset eivät ole vakuuttaneet todennäköisesti yhtään ketään, mutta toisaalta Ässienkin taso on vaihdellut rajusti. Ässäthän murskasi ensimmäisellä kierroksella Lukon 4-0 lukemin, mutta sen jälkeen Ässät hävisi 6-3 numeroin TPS:n vieraana. TPS:ää vastaan Ässien puolustus,-sekä maalivahtipeli oli erittäin suurissa ongelmissa, mutta toisaalta sama juttuhan koski HIFK:ta etenkin Jokereita vastaan käydyssä ottelussa.

Ässien tilanne on todella erikoinen, sillä Lukkoa vastaan käydyssä kamppailussa porilaisryhmä pelasi erittäin agressiivisesti sekä aloitteellisesti, mutta TPS:ää vastaan homma ei yksinkertaisesti toiminut lainkaan. Tätä ottelua on joka tapauksessa varmasti odoteltu kauan molemmissa joukkueissa, sillä Ville Peltonen tulee tekemään tänään paluun kaukaloon ja lisäksihän Niklas Hagman tulee vierailulle Helsingin jäähalliin – tällä kertaa kuitenkin vierasjoukkueen kokoonpanossa. 

HIFK:lta on tänään sivussa useampikin puolustaja Mikko Kurvisen sekä Branden Birchin johdolla, mutta se lisää todennäköisyyttä sille, että maaleja tullaan tänään näkemään. Ässät jätti itsestään erinomaisen kuvan ensimmäisellä kierroksella, mutta sen jälkeen tilanne on kääntynyt täysin erilaiseksi. Tämä ottelu voi sinänsä päättyä aivan miten tahansa, mutta järkevin valinta on ehdottomasti yli 5,5 maalia.

Veikkaussivut | Tuomas