hifk ässät veikkaussivut

Tiistain 26.9. ottelussa HIFK yrittää päästä kiinni voittokantaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

HIFK on liemessä. Alkukausi on ollut suorastaan katastrofaalinen ja mailaa puristetaan liikaa. Jos nyt jotain hyvää tästä etsitään, niin IFK on ollut peleissä ihan hyvin mukana ja maalin tappioita varsinaisella peliajalla tai jatkoilla on ollut suurin osa. Vetomarkkina pitää edelleen HIFK:ta suosikkina tässä ottelussa, joko se ketsuppipullo aukeaa?

Kertoimet tosiaan kertovat sen että HIFK on ottelun suosikki. Siitäkin huolimatta että Ässät on koko Liigan neljäntenä ja HIFK toiseksi viimeisenä. Ässien vieraspelit Lukkoa ja Sportia vastaan ovat menneet kuitenkin sen verran vihkoon, että se kotivoitto ja helpottava sellainen voi hyvinkin tästä tulla. Ihan koko tiliä ei kannata tähän vetoon kuitenkaan tyhjentää, ennen tätä ottelua esimerkiksi ruotsalaiset tykkipelaajat eivät ole saaneet kiekkoa maaliin kertaakaan vaikka vetoja on jo yli 60 kappaletta.

Tätäkö ne naiskatsojat menevät Poriin katsomaan?

IFK:n kultakypärä pelissä on Thomas Nykopp, joka on ollut joukkueen yksi parhaita pelaajia akrobaattisen Atte Engrenin kanssa. Ilman Engrenin huippupelastuksia lukemat olisi voineet olla monessa matsissa paljon pahemmat, se on selvä.

Ässät Kotkaniemen johdolla voittoon?

Tulokaspeluri Jesperi Kotkaniemi ja Maksim Matushkin ovat tällä kaudella napsineet hienosti jo tehot 2+4. Viiden pinnan pelaajia ovat myös Lähteenmäki, Laganiere, Korhonen, McRae ja Suoranta ja näistä Suoranta on loukkaantumisen takia sivussa, Laganiere pelikiellon takia vielä tämän ja seuraavan Ässä-pelin. Myös ex-IFK Matti Lamberg on ottelussa sivussa pidemmän penaltikakun myötä.

IFK:n sairastuvalla on ollut totutusti ruuhkaa ja hieman taas jännittää minkälainen kokoonpano sieltä saadaan jalkeille. Huippulupaus Miro Heiskanen ei ole pelannut vielä peliäkään, Joe Finley ei ole vielä ihan täydessä pelikunnossa, Teemu Laakso ei ole pelannut kuin yhden pelin ja Elias Ulander on Liigan sivujen mukaan potilaana. Kyllähän tuo puolustuksen iskut vaikeuttaisivat minkä tahansa joukkueen pelaamista.

Näistä hetkistä on jo aikaa:

 

Ruotsalaispelaajien floppaus on ollut melkoinen. Patrik Carlssonista kaavailtiin IFK:n ykkössentteriä, mutta kahdeksassa pelissä on tullut tehot 0+1. Tehotilastossa ikävä -4, 31 laukausta. Aloitusprosenttikin todella huono, 40,8%. Peliaikaa on tullut peräti 20,20 minuuttia per peli.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot