HIFK - Blues 13.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Nappaako Blues heti eilisen jälkeen toisen voittonsa?

HIFK – Blues, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,20 | 3,50 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä vastaan asettuva Espoon Blues. Tämä ottelu on HIFK:lle kauden ensimmäinen ottelu, kun taas Blues ehti pelaamaan jo eilen ensimmäisen ottelunsa kotonaan TPS:ää vastaan. Blues nappasi TPS:ää vastaan 4-3 maalein voiton, Miro Aaltonen viimeisteli peräti kolme maalia turkulaisten verkkoon. Lähtökohtaisesti HIFK:n kotijäähalli on ollut lähes mahdoton paikka vierasvoiton metsästykseen nimenomaan Bluesille, mutta toisaalta nyt tilanne on hieman erilainen, kun kuitenkin Bluesilla on alla jo yksi ottelu eiliseltä. HIFK on pelannut tietenkin European Trophya, mutta liigaotteluista HIFK:lla ei ole vielä lainkaan tuntumaa. Tottakai mielenkiintoinen pointti on se, että Blues ei ole onnistunut moneen vuoteen voittamaan HIFK:ta Helsingissä pelatussa ottelussa.

HIFK on vaihtunut kohtalaisen selkeästi sitten viime kauden, joten HIFK:n valmennuksella riittää töitä siihen, että kausi tulee jatkumaan vielä pitkälle kevääseen. HIFK:n osalta maalivahtiosasto on erittäin kapea, sillä vain Brad Thiessen realistisesti pystyy kantamaan vastuun helsinkiläisten maalilla. Joka tapauksessa näin ensimmäisessä ottelussa peliesitys tuskin muutenkaan päätä huimaa. Blues sai luotua TPS:ää vastaan ensimmäisessä erässä yllättävän monta laadukasta maalintekotilannetta, mutta toisaalta tilanne siinäkin mielessä muuttui jo toiseen erään. Brad Thiessen tulee parhaimmillaan olemaan erittäin laadukas maalivahti, joten tuskinpa HIFK:lla tulee sen kanssa olemaan sen suurempaa hätää.

Erikoistilannepelaaminen HIFK:lla on ollut varsinkin European Trophyn otteluissa heikkoa luokkaa, joten sinänsä maalinteko ei ole vielä tässä vaiheessa toivotulla tavalla. HIFK:lla on paljon osaamista niin valmennuksessa kuin myös pelaajistossa, mutta näin kauden avausottelussa maaleilla tuskin juhlitaan. Napataan alle 5,5 maalia mukaan vetokupongille. On mielenkiintoista nähdä, että pystyykö Blues vieläkään voittamaan Helsingissä.

Veikkaussivut | Tuomas