HIFK - HPK 25.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Päättyykö HIFK:n konttaus kotiotteluun HPK:ta vastaan?

HIFK – HPK, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,94 | 4,20 | 3,05 

 

 

Sarjataulukossa sijalla yksitoista oleva HIFK isännöi Hämeenlinnasta vieraaksi saapuvaa HPK:ta. Vierasjoukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijaa kotijoukkuetta alempaa. HIFK on ollut muutamassa edellisessä ottelussa täysin sekaisin, joten kotijoukkueen on tänään yksinkertaisesti ryhdistäydyttävä. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. Tänään kaiken kaikkiaan pelataan seitsemän ottelua. HIFK nolasi itsensä viimeksi Kärppien vieraana, sillä HIFK jäi jalkoihin 5-0 maalein. HIFK on hävinnyt neljä ottelua putkeen, joten kotijoukkueella ei ole varaa viidenteen. HIFK oli vielä hetki sitten kolmen ottelun voittoputkessa, joten potentiaalia kotijoukkueella riittää paljon parempaan.

HPK ui tällä hetkellä HIFK:n tavoin erittäin syvällä, sillä HPK on edellisestä viidestä ottelustaan voittanut vain yhden! HPK on ollut otsikoissa alkukauden aikana paljolti negatiivisten asioiden takia, sillä hämeenlinnalaisryhmä on ehtinyt jopa vaihtamaan valmentajaa. HPK:n tulokset ovat olleet läpi alkukauden erittäin surkeita ja senpä takia sarjataulukossa sijoitus on mitä on. HPK voitti viime kierroksella TPS:n 0-3 maalein, mutta kaikki tietävät TPS:n tilanteen, joten siitä ottelusta ei voida tehdä vielä valtavia johtopäätöksiä.

Materiaaliltaan HIFK on laadukas ja etenkin kotonaan HIFK on velkaa faneilleen sen, että tässä ottelussa jäällä esiintyy oikeasti nälkäinen kotijoukkue! HIFK on ollut niin sekava muutamassa edellisessä ottelussa, että nyt on tapahduttava jäällä oikeita asioita. HPK on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, joten tällä kertaa olisi jo pikkuhiljaa kotijoukkueen vuoro. Kuitenkin ennen Jokereita vastaan käytyä paikalliskamppailua HIFK voitti kolmesti putkeen nimenomaan kotonaan.

Veikkaussivut | Tuomas