Urheilulehti: HIFK ja Jokerit Liigan pörssihain perässä! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Urheilulehden mukaan sekä Jokerit että HIFK ovat kiinnostuneita Liigan pistepörssin kärkipaikalle nousseesta hyökkääjästä.

Liigan pistepörssin ykkössijalle on noussut kaikessa hiljaisuudessa todellinen yllätysnimi. Ilves-hyökkääjä Michael Keränen on naputtanut 39 pelatussa ottelussaan tehot 11+27=38 ja jakaa pistepörssin kärkipaikan tasapisteissä yhdessä Ville Peltosen (11+27) ja Ivan Humlin kanssa (9+29).

Keränen pelaa nyt neljättä kokonaista kauttaan Liiga-jäillä. Ennen tätä sesonkia hyökkääjän kausikohtaiset ennätystehot olivat muodossa 13+14=27. Nousu Liigan huipulle on siis ollut varsin sensaatiomainen.

Keräsen huippukausi ei olekaan jäänyt muilta huomaamatta ja Urheilulehti kertookin, että helsinkiläisseurat Jokerit ja HIFK ovat molemmat kiinnostuneita Ilves-hyökkääjän palveluksista ensi kaudelle.

Urheilulehden mukaan KHL-kentille ensi kaudeksi siirtyvä Jokerit on vahvimmilla tarjouskilpailun voittajaksi, mutta sopimusta Keränen ei ole vielä allekirjoittanut. Keräsen sopimus Ilveksen kanssa päättyy tähän kauteen.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut