HIFK - Ilves 12.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2013
Jaa tämä...

Nähdäänkö brändiä sääleissä?

HIFK ei petä! Summasen paluu voi hyvinkin siivittää helsinkiläiset kuuden joukkoon.

Nappaa kiinni HIFK:n voitosta NordicBetin kautta ja naura ystävillesi, jotka niin eivät tehneet! Muista myös 50€:n riskitön veto!>>>

Helsingin jäähallissa HIFK taistelee tänään vielä tosissaan paikasta kuuden joukossa. Valitettavasti pelkästään oma suoritus ei siihen tänään riitä. Helsinkiläisillä on tänään vastassa yllättävän kovaan vireeseen äitynyt sarjajumbo Ilves.

HIFK on tällä hetkellä kolmen pisteen päässä kuudennesta sijasta. Joukkue tarvitsee kolmen pisteen voiton, jos mielii välttää säälit. Helsinkiläisten onneksi joukkueella on enemmän kolmen pisteen voittoja kuin kuudentena ja viidentenä olevilla HPK:lla ja Kalpalla. Tämän lisäksi HPK vierailee Jokereiden vieraana Hartwall Areenalla, josta hämeenlinnalaiset perinteisesti eivät ole pisteitä saaneet. HIFK:n nousu kuuden joukkoon ei olisi näin ollen edes varsinaisesti mikään yllätys. HIFK:n iloksi joukkueen ykköspyssyt ovat alkaneet löytää tehojaan kevään mittaan. Markus Granlund on noussut joukkueen johtavaksi pelaajaksi Ville Peltosen ollessa edelleen sivussa.

Ilves heräsi talviuniltaan ensimmäisten auringonsäteiden pilkahdettua esiin. Joukkue on pelannut erittäin hyvin viime aikoina. Edessä on liigakarsinnat, joissa todennäköisesti on tulossa vastaan Mikkelin Jukurit. Tamperelaiset ovat havahtuneet siihen, että kausi ei tosiaankaan pääty vielä tähän iltaan vaan hommia pitää painaa vielä jonkin aikaa. Ipan otteista on huokunut helpottuneisuus. Joukkue on hakannut päätä seinään jo niin pitkään, että viime aikojen onnistumiset ovat varmasti tuntuneet hyvältä. Tuomas Tuokkolan suojatit voivatkin lähteä melko luottavaisin mielin noin viikon päästä alkaviin liigakarsintoihin.

HIFK klaaraa pisteet Ipan hyvästä vireestä huolimatta.

Veikkaussivut | Oskari