HIFK - Pelicans 19.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Vahva kotibrändi Pelicansin ongelmana.

HIFK – Pelicans, merkki 1, kerroin 1.75 Unibet

 

VEIKKAA HIFK – PELICANS OTTELUUN ILMAN RISKIÄ!

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50 €:n riskittömän vedon. Lyö vetoa otteluun ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin saat rahasi takaisin.

SAAT 50 € RISKITTÖMÄN VEDON TÄSTÄ >>

 

Helsingin jäähallissa kohtaavat tiistai-illan huumassa HIFK ja Pelicans. Stadilaisten otteet ovat Raimo Summasen mukaan tulon jälkeen miehistyneet selvästi, mutta siltikin joukkue on onnistunut kaapimaan pisteitä kasaan käytännössä vain kotiotteluista. Kahdella edellisellä kierroksella helsinkiläiset ovat käyneet nöyrtymässä ensin Kalpalle lukemin 4-0 ja sen jälkeen huikeassa kevätvireessä oleville Ässille 5-1. Tätä pohjaa vasten tarkasteltaessa voisi olettaa, että joukkueella olisi valtava halu palata takaisin voittojen tielle varsinkin, kun peli on jälleen Nordenskiöldinkadulla. HIFK:lla on edelleen mahdollisuuden nousta taistelemaan jopa suorasta playoff-paikasta, joten motivaation puutteesta punapaidat tuskin kärsivät.

Pelicansin kannalta avainkysymykseksi nousee, että vieläkö Lahdessa uskotaan kauden jatkuvan runkosarjan jälkeen. Edellisen kierroksen taistelu Tapparaa vastaan antoi merkkejä siitä, että vielä ei ole täysin haudattu haaveita kevään jatkumisesta. Pelicansin ero 10. olevaan Saipaan on tällä hetkellä yhdeksän pistettä, joten pistemenetyksiin Suikkasen suojateilla ei juurikaan ole enää varaa.

HIFK on vienyt joukkueiden kaikki aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ja HIFK:n vahvan kotivireen huomioon ottaen lähtevät stadilaiset ennakkosuosikkina tiistain kohtaamiseen.

Veikkaussivut | Oskari