HIFK - RoPS | Miesten Ykkönen 14.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

RoPS helppoon voittoon Helsingissä?

HIFK – RoPS, merkki 2, kerroin 

Jalkapallon Miesten Ykköstä, sarjataulukon yhdeksäntenä oleva HIFK saa vieraakseen ensi kaudella Veikkausliigaa pelaavan RoPSin. Sarjataulukkoa katsomalla huomaa yhden tosiasian – RoPS pelaa aivan väärässä sarjassa. RoPS ei ole hävinnyt vielä otteluakaan ja joukkueen maaliero on tässä vaiheessa 29-4! RoPS on jo melkeinpä varmistanut Ykkösen mestaruuden, eroa toisena olevaan SJK:hon on jo kymmenen pistettä.

Jos vierasjoukkueen kausi on ollut loistava, samaa ei todellakaan voida sanoa kotijoukkueesta. HIFK taistelee kovasti sarjataulukon häntäpäässä. Joukkue on toiseksi viimeisenä tasapisteissä viimeisenä olevan Hämeenlinnan kanssa. HIFK:n materiaali on valtavasti RoPSia heikompi eikä edes kotietu tasoita tilannetta hirveästi – RoPS on vieraissakin suursuosikki. RoPS on päästänyt yhden maalin vieraissa! Ja sehän voidaan vielä todeta, ettei HIFK ole voittanut kotonaan otteluakaan. HIFK:n pitäisi kotonaan voittaa suurin osa otteluista, mutta ei ainuttakaan voittoa ole vielä napattuna. 

HIFK:n puolustuskin on ollut hirveissä ongelmissa. Viimeiseen viiteen otteluun HIFK on päästänyt yhteensä neljätoista maalia! RoPS voitti selkeästi edellisen keskinäisen kohtaamisen ja tulee hyvin todennäköisesti voittamaan nytkin. Selkeä vierasvoitto ei olisi yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas