HIFK - SaiPa 1.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

SaiPa matkustaa HIFK:n vieraaksi Helsinkiin.

HIFK – SaiPa, merkki 1, kerroin 1,93 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,93 | 4,01 | 3,11 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä Lappeenrannasta vieraaksi saapuva SaiPa. HIFK sekä SaiPa ovat valahtaneet tappioputkeen, joten siinä mielessä tämä ottelu on molemmille joukkueille merkittävässä roolissa. HIFK:llahan on alla muutamaan edelliseen otteluun tappiot Kärppiä sekä JYPiä vastaan, puolestaan SaiPalla on alla tappiot Kärpille sekä Lukolle. SaiPan valmistautuminen on mennyt muutamassa edellisessä ottelussa täysin metsään. Oulussa SaiPa oli kaksi erää täysin pihalla ennen kuin viimeisessä erässä lappeenrantalaiset saivat peliään toimimaan. Puolestaan Lukkoa vastaan SaiPan alku oli jälleen todella heikko ja otteluhan ratkesi kolmannen erän alussa Lukon tehdessä kolmannen maalinsa. Jussi Markkasta voidaan pitää Liigan parhaimpien maalivahtien joukossa, mutta ei hänkään ole viime aikoina esittänyt ihmeitä vierasjoukkueen maalilla.

SaiPan sekä Lukon välinen kohtaaminen oli äärimmäisen fyysinen eikä mustelmilta varmastikaan vältytty kummankaan joukkueen osalta. Sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että SaiPan loukkaantumistilanne ei ilmeisesti lainkaan tule helpottumaan tätä ottelua ajatellen. SaiPallahan on ollut viime aikoina varsinkin puolustuksen poissaolojen kanssa suuria ongelmia, vaikkakin muutamia pelaajia on tehnyt paluuta takaisin vierasjoukkueen vahvuuteen. Onhan se täysin totta, että jokaisella Liigajoukkueella loukkaantumisia löytyy, mutta kyllähän Lappeenrannassa epäonneakin on ollut ihan tarpeeksi. SaiPa ei joka tapauksessa pystynyt vastaamaan Lukolle siihen, kuinka Kettupaidat olivat liikenteessä korkealla tahtotasolla sekä ennen kaikkea kovalla liikkeellä. Normaalisti SaiPa tunnetaan juuri Lappeenrannassa pelatessa erittäin kovasta työnteosta, mutta Lukko oli lappeenrantalaisia selkeästi edellä.

HIFK:n peliesitykset ovat ailahdelleet todella paljon, mutta faktoja ei kuitenkaan voida kieltää. Faktoilla tarkoitetaan tällä kertaa sitä, että viisi edellistä kotiottelua ovat helsinkiläisille tuottaneet neljä voittoa. HIFK tulee olemaan kotonaan erittäin näyttöhaluinen kahden edellisen tappionsa jälkeen. HIFK:ta voidaan pitää ainoastaan keskikastin kotijoukkueena, mutta toisaalta saattaa olla myös hyvä, että helsinkiläiset pelasivat edellisen ottelunsa eilen, koska kotijoukkueen pelivire on näin ollen pysynyt kunnossa. HIFK joutui eilisessä ottelussa hyökkäyksiä pyörittelemään liikaa kulmissa ja tähän asiaan Raimo Summanen tuleekin haluamaan varmasti muutoksen. JYP pystyi viemään helsinkiläisten tähtipelaajat pois vaarallisilta maalintekopaikoilta, joten Petolauman maalintekopaikat jäivät melko vähiin. HIFK:n kannalta on tärkeää, että ovatko Juuso Puustinen sekä Toni Söderholm tänään käytettävissä. Eilisessä ottelussahan he saivat pieniä vammoja. SaiPan kannaltahan suurella todennäköisyydellä sivssa on Ville Koho ja sitä voidaan pitää suurena takaiskuna.

Veikkaussivut | Tuomas