hifk tappara liiga veikkaussivut

Lauantaitansseissa Nordiksella HIFK - Tappara, kuittaako Tappara voiton?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

HIFK ja Tappara kohtaavat tänään toistamiseen kun Tappara saapuu Helsinkiin. IFK haki eilen varsin yllätyksellisen voiton Tampereelta viimeisen peliminuutin kahdella maalilla. Miten käy tänään?

Perjantaina maalin suulla olivat Kevin Lankinen ja Christian Heljanko, vaihtuvatko maalivahdit vai pelaako Lankinen tässäkin ottelussa? IFK:lla on Lankisen parannuttua positiivinen maalivahtiongelma, Atte Engrenin lisäksi joukkueella olisi Nicklas Bäckström ja Niilo Halonen. Lankinen torjui Tampereella 30 kertaa Heljanko 21, joten näiden perusteella Tappara hallitsi ottelua ja menikin matsissa kolme kertaa johtoon.

IFK:n kokoonpanoon tekivät paluun Joonas Rask ja Miro Heiskanen, kaksikko olikin oivalla pelipäällä. Rask teki tehot 1+1 ja Miro Heiskanen 2+0. Tässä voisi olla tälle päivälle myös maalintekijävetoon vinkkiä, Vili Sopanen oli kolmas IFK:n maalintekijä. Tapparalta onnistuivat Mikko Lehtonen, Teemu Nurmi ja Otto Rauhala.

Nyt eroa sarjataulukossa eroa 8 pinnaa

HIFK nousi kahdeksan pisteen päähän Tapparasta, väliin mahtuu JYP, joka puolestaan on kahden pinnan päästä Tapparasta. HIFK teki melkoisen urotyön Tampereella voittaessaan kotijoukkueen, nyt sama pitäisi onnistua Helsingissä. 10 viime kohtaamisesta HIFK ei ole voittanut kuin kolme, viimeisin on toki jatkoajalla viime marraskuun lopulta, mutta sitä ennen Tappara oli viisi kertaa voittava osapuoli. HIFK on viimeksi ottanut voiton varsinaisella peliajalla 19.4.2016.

Kun eilisessä ottelussa tehtiin seitsemän maalia, niin todennäköistä on että tässä ottelussa tehdään hieman vähemmän. Tappiosta huolimatta laitamme Tapparan tähän peliin suosikiksi, heitetään tulosvetoon 2,3 – 2,3 lukemat ja povataan tasapeliä. Ja tällä kertaa siitä voitto sitten Tampereelle. Jos Tappara häviää toisen matsin nyt putkeen HIFK:lle, sitä voitaisiin pitää jo hälyyttävänä. IFK sai paljon buustia Raskin ja Heiskasen paluusta, saa nähdä mihin se tänään kantaa.

Tuleekohan Tappara paikan päälle lentokoneella vai bussilla, räpillä vai hevillä?

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?