HIFK vahvistuu NHL:n huippulupauksella!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2014
Jaa tämä...

HIFK hankki mielenkiintoisen vahvistuksen rapakon takaa.

HIFK vahvisti tiistaiaamuna tehneensä loppukauden kattavan lainasopimuksen hyökkääjälupaus Nikolai Goldobinin kanssa. 19-vuotias Goldobin varattiin NHL:ään viime kesän draftissa ensimmäisellä kierroksella, kun San Jose Sharks kuulutti nuorukaisen nimen omalla 27. vuorolla.

Moskovassa syntynyt Goldobin teki kesällä kolmivuotisen tulokassopimuksen Sharksin kanssa, mutta pelipaikkaa ei kyseisestä joukkueesta vielä heltinyt. NHL-seura päättikin, että Eurooppaan suuntaaminen voisi olla venäläislupaukselle paras vaihtoehto tässä vaiheessa tulevan kehityksen kannalta.

[ Hiijohoi! Voit poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

– Sharks ja Nikolain agentti etsivät hänelle parasta mahdollista sijoituspaikkaa Euroopassa. Tätä siirtoa on valmisteltu muutaman viikon ajan ja se saatiin maaliin viime yönä, runoili HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Goldobin on tahkonnut viimeiset kaksi kautta Kandan juniorisarja OHL:ää kerrassaan mahtavin tehomerkinnöin. Nuorukaisen vyölle ehti kertyä 135 runkosarjaottelua Sarnia Stingsin väreissä ja tehoja napsui tilille huimat 68+94=162.

– Nikolailla oli erittäin hyvä harjoitusleiri ja hän osoitti meille sen, että hän on todella taitava pelaaja. Hänestä tulee todella tärkeä pelaaja organisaatiollemme, kun menemme eteenpäin, mutta tässä vaiheessa päätimme yhdessä hänen agentinsa Igor Larionovin kanssa, että paras juttu hänen kehittymiselleen olisi pelata liigassa miehiä vastaan, vähän samalla tavalla kuin mitä Tomas Hertlin kohdalla oli, Sharks-GM Doug Wilson kommentoi.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut