IS: Hjallis Harkimo halutaan ulos Jokereista?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Jokereiden johdossa saattaa tapahtua lähiaikoina suuria muutoksia.

Helsingin Jokerien taustalla vaikuttavat liikemiehet haluavat Hjallis Harkimon ulos seurasta. Näin kertoo Iltasanomat, joka teki keskiviikkona asiasta laajan jutun. Sen mukaan halliyhtiössä valtaa pitävä Roman Rotenberg ei ole tyytyväinen Harkimon rooliin ja kaksikon välit eivät ole kunnossa.

Areenayhtiön omistajat ovat tähän asti maksaneet Jokereiden mittavat tappiot, mutta he etsivät taustalle uusia suomalaisomistajia, minkä jälkeen he voisivat sulkea seuran rahahanat ja tällä tavalla pakottaa Harkimon sijoittamaan rahojaan seuraan tai luopumaan osuudestaan. Areenayhtiö omistaa nyt 49 prosenttia Jokereista.

– Kylmä sota ja heikko talousosaaminen ovat johtaneet siihen tilanteeseen, että nyt venäläiset liikemiehet haluavat jo Harkimosta eroon, korostaa yksi alkuperäislähteen sisäpiirin henkilöistä.

Teemu Selänne on yksi nimi, joka on noussut esille keskusteluissa. Hän onkin itseasiassa suunnitellut Rotenbergin kanssa yhteistyötä kiekkoakatemiansa muodossa. Toinen esillä ollut nimi on Jussi Salonoja, joka omisti pitkään SM-liigassa pelaavan Bluesin. Salonojahan haluaa omistaa KHL-seuran.

Salonoja kiistää, että kukaan olisi kysynyt häntä mukaan Jokereihin, mutta hän itse kuitenkin on myöntänyt, että KHL-seuran omistaminen on vähintäänkin harkinnassa. Harkimo puolestaan sanoi tietävänsä Selänteen osalta, ettei hänellä ole aikomusta lähteä mukaan Jokereihin.

Harkimo myös on vakuuttanut, että hän ei ole lähdössä Jokereista mihinkään.

– Olen täysin tietoinen siitä, mitä Jokereissa tapahtuu. Olemme pari viikkoa sitten sopineet, miten Jokereita rahoitetaan tulevaisuudessa, Harkimo totesi MTV:n haastattelussa.

Jokereiden faneilta tiedossa mielenilmaus

Jokerien virallinen faniryhmä järjestää KHL-runkosarjan viimeisessä kotiottelussa Moskovan Spartakia vastaan mielenilmauksen. Se kohdistuu helsinkiläisryhmän nykyjohtoon ja sen toimiin. Helsinkiläisseuran edellisessä kotiottelussa soitettiin SKA Pietarin maalilaulua vierailijoiden maalin yhteydessä.

– Jokerien joukkue on myös tietoinen tulevasta mielenilmauksesta. Joukkue ymmärtää, ettei mielenilmaus kohdistu millään tavalla heihin ja että kannattajat seisovat joukkueen takana, Eteläpäädyn tiedotteessa sanotaan.

Eteläpääty on aiemminkin järjestänyt ulosmarsseja. Toissa vuoden lokakuussa he protestoivat KHL:n langettamaa megafonikieltoa vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Teemu Selänteen TS8-ravintolisät yksinoikeudella Tokmanni-Konsernille
VIDEO: Kärppä-tähti teatterilavalla rähjäämässä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa