HJK kohtaa FK Ventspilsin Mestarien liigan karsinnassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 22.6.2015

Lue myös: Copa American lohkovaihe takana!

Helsingin Jalkapalloklubin vastustaja Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle on selville. Veikkausliigaa vuosikausia dominoinut HJK saa 14/15.7 kotipelillä alkaviin karsintaotteluihin vastaansa Latvian mestarin FK Ventspilsin.

Faneille mieluisa vastus

Arvontatulos olisi voinut olla onnekkaampikin, koska latvialaisseura oli rankingsijoituksensa perusteella kovempi vastustaja, kuin kolme muuta vaihtoehtoa, jotka olisivat voineet osua Klubille. Arvontatulos on kuitenkin varmasti myös mieluinen kummankin joukkueen faneille, koska välimatka maiden välillä ei ole pitkä. Varsinkin suomalaisfanit todennäköisesti lähtevät mielellään vieraspelimatkalle Itämeren rannalla sijaitsevaan Ventspilsin kaupunkiin. HJK on UEFA:n rankinglistalla sijalla 154, FK Ventspilsin sijalla 257.

HJK:llä on myös varmasti hyviä muistoja Latvialaisseurasta. HJK ja FK Ventspilsi ovat kohdanneet aiemmin kaudella 2001–2002 jolloin Antti Muurisen luotsaama Klubi peittosi latvialaiset yhteismaalein 3 – 1. HJK:n ja FK Ventspilsin väliset ottelut pelataan Helsingissä 14/15.7 ja Ventspilsissä 21/22.7.

Ei nuolaista ennen kuin tipahtaa

Osa suomalaisista medioista on jo ehtinyt hehkuttaa, että HJK sai helpon vastustajan, ja eteneminen on varma juttu. Twitterin puolella on kuitenkin ehditty jo huomauttamaan, että jatkoon on kaikkea muuta kuin varmaa:

 

Myös vedonlyöntisivu NordicBet huomauttaa ettei latvialaisseura ole mikään heittopussi:

 

 

Myös sarkasmia on ilmassa arvontuloksen jäljiltä…

Muista tutustua myös Copa America erikoisosioomme!

[interaction id=”557e746f7d56386009e3ae43″]