VIDEO: HJK vahvistuu ghanalaishyökkääjällä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu ghanalaisella hyökkääjällä.

Ghanalainen Richard Gadze siirtyy HJK:n vahvuuteen lokakuun loppuun saakka voimassa olevalla sopimuksella. Ghanalainen siirtyi kotimaastaan Intian Super Leaguessa pelaavaan Delhi Dynamosin joukkueeseen viime syksynä. Tuolloin hän viimeisteli 16 ottelussa neljä maalia.

HJK:n tuleva vahvistus pääsi pelaamaan legendaarisen Roberto Carlosin luotsaamassa joukkueessa, joka pääsi sarjassa neljän parhaan joukkoon, mutta tippui lopulta välierissä Goalle. Gadze oli joukkueensa paras maalintekijä yhdessä Robin Singhin kanssa.

Intiassa Gadze pääsi myös vanhan HJK:n pelaajan seurakaveriksi. Antonio ”Toni” Doblas pelasi helsinkiläisseurassa vuonna 2014. Itseasiassa Intian jalkapallosarja ei ole lainkaan hassumpi, sillä Gadzen seurakavereina pelasi myös esimerkiksi Florent Malouda.

– Gadze on lahjakas jalkapalloilija ja tervetullut vahvistus meidän hyökkäyspäähämme. Hän on nopea ja vahva hyökkääjä, jolla on hyvä laukaus molemmilla jaloilla. Richardin kaltaista keskushyökkääjätyyppiä olemme hakeneet, totesi Veikkausliigan suurseuran urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

Maanantaina pelataan La Ligassa yksi ottelu, jossa Levante saa vieraakseen Las Palmasin.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa live stream-lähetyksiä jalkapallon eurooppalaisista huippusarjoista.

Lähde: HJK tiedote

Lue myös:
VIDEO: Sarjakuvasankarit ottavat jalkapallokentän haltuunsa
VIDEO: Maalivahdilta eeppinen imurointi Saudi Arabiassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa