Hollanti- Argentiina 9.7.2014 | Kumpi etenee finaaliin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/09/2014
Jaa tämä...

Argentiina on kertoimien valossa ennakkosuosikki.

Vihje lyhyesti

Hollanti ja Argentiina ratkovat illalla toisen finaalipaikan kohtalon MM-välierässä. Kertoimien perusteella Argentiina lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Ottelu tulee olemaan erittäin tasainen, eikä Argentiina ole mielestäni tällä hetkellä Hollantia edellä.

[ Ensimmäinen puoliaika saattaa hyvinkin päättyä tasan. Pelaa sitä ComeOnilla 5 € ilmaisella pelirahalla tästä ] 

Argentiina asetetaan ottelussa mielestäni ilman mitään syytä ennakkosuosikiksi. Hollanti on Argentiinan kovin haaste tähän mennessä. Argentiina on kohdannut Belgiaa ja Sveitsiä, mutta Hollanti on ensimmäinen oikea jalkapallon suurmaa, jonka Argentiina haastaa. Maat ovat vääntäneet aiemmmin keskenään tiukkoja ja vähämaalisia otteluita. Samaa on lupa odottaa myös tänään. 

Vihje: Hollanti jatkoon, kerroin 2.20 Unibet  

 

 

Perustelut vihjeelle

Hollanti osoitti heti kisojen avausottelussa Espanjaa vastaan, kuinka kovasta joukkueesta on kyse. Joukkue on edennyt kisoissa voitosta voittoon, mutta jatkopeleissä voitot eivät ole irronneet helpolla. Meksikoa vastaan joukkue iski kaksi maalia vasta ottelun lopussa ja lunasti puolivälieräpaikkansa. Voitto Costa Ricasta irtosi vasta pilkuilla. 

Argentiinaa vastaan Hollannin on oltava kärsivällinen, sillä Argentiina tulee pitämään enemmän palloa. Hollannin on onnistuttava jälleen puolustamaan tiiviisti. Messi otetaan varmasti tiukkaan miesvartiointiin. Di Marian poissaolo helpottaa Hollannin urakkaa merkittävästi.

Hyökkäyspäässä joukkue kyttää vastaiskuja. Kaksi pelaajaa jää usein kyttämään paikkoja hyökkäyspäähän, kun Argentiina lähtee hyökkäämään. Pallonriistot ja nopeat vastahyökkäykset voivat olla myrkkyä Argentiinan puolustukselle. Arjen Robbenilta odotetaan tänään maaleja.

[ Kerroin sille, että Robben tekee maalin on 3.40. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Argentiina lähtee peliin ennakkosuosikkina, mutta senkään tie välieriin ei ole ollut helppo. Joukkue eteni puhtaalla pelillä jatkoon. Jatkopeleissä Belgiasta ja Sveitsistä irtosi nihkeät 1-0-voitot.

Viime pelissä loukkaantunut Di Maria on kova menetys joukkueelle. Aina hehkutetaan Messiä, mutta itseasiassa Di Maria on ollut Messiä aktiivisempi ja ollut enemmän tekemisissä pallon kanssa näissä kisoissa. Di Maria on antanut oivaltavia tilaa antavia syöttöjä, mutta nyt tämä jää Messin vastuulle. Nähtäväksi jää onko Messin harteilla liikaa vastuuta tässä ottelussa. 

Argentiinan heikko kohta on puolustus, joka on ollut vaikeuksissa nopeiden vastahyökkäyksien kanssa. Joukkue puolustaa pallonhallinnan kautta, mutta tänään Hollanti tulee saamaan varmasti pahoja ja pitkiäkin hyökkäyksiä aikaan. 

[ Argentiinan pallonhallinta on todennäköisesti yli 55%. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ] 

Ottelusta on helppo ennakoida tasaista, enkä voi ymmärtää Hollannin kerrointa. Vetokupongille suosittelen pelaamaan Hollannin jatkoonpääsyä.

Vihje: Hollanti jatkoon, kerroin 2.20 Unibet  

 

Veikkaussivut | Antti