Honka - Kataja 9.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Onko Kataja tyly vieras Espoossa?

Honka (+7,5 pistettä) – Kataja, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,20 | 1,30 

 

 

Korisliigan ottelutarjontaa, Espoossa yhteen iskevät Honka sekä vieraaksi saapuva Joensuun Kataja. Tänään pelataan kaikkineensa useita mielenkiintoisia kamppailuita. Tämä ottelu on Hongalle kuin myös Katajalle kauden toinen ottelu. Honka avasi kautensa voittamalla Korikobrat helposti 76-59 numeroin, mutta nyt vastustajan taso on täysin eri luokkaa. Kataja puolestaan murskasi avausottelussaan Kouvot 64-84 lukemin. Lähtökohtaisesti Katajalla on yksilötaitoa Korisliigan mittakaavassa aivan käsittämättömästi, sillä nyt jopa Teemu Rannikko on liittynyt tosissaan Katajan kokoonpanoon.

Katajan kokoonpano on täynnä entisiä, nykyisiä sekä vieläpä tuleviakin maajoukkuetason pelaajia! Pelillisesti Kataja on äärimmäisen vaarallinen joukkue ja ehdottomasti Kataja onkin Korisliigassa suurin mestarisuosikki tälläkin kaudella yhdessä Tampereen Pyrinnön kanssa. Katajan yksittäinen suurin vahvuus on oikeastaan heittämisessä, sillä heittovoimaa Katajalta löytyy hirveä määrä verrattuna moneen muuhun joukkueeseen Korisliigassa. Kausi on tietenkin tässä vaiheessa vielä täysin alussa, mutta on selvää, että mikäli runkosarjan voitto vierasjoukkuetta kiinnostaa, turhia pistemenetyksiä ei voi ottaa. Tämä melkeinpä voidaan laskea Katajalle jo sellaiseksi, jos tappio tulee.

Honka ei pelannut viime kaudella Korisliigaa, joten näyttöhalut ovat varmasti korkealla. Tämä on samalla Hongalle jo kauden toinen kotiottelu, kun taas Kataja pelaa nyt jo toisen kerran putkeen vieraissa. Katajalla on niin laadukas materiaali, että tuskinpa sillä on suurtakaan merkitystä, kun Honka pääsee pelaamaan kotonaan jälleen. Mikäli Kataja pääsee niskan päälle kamppailutilanteissa, Kataja tulee vierasvoiton nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas