HPK - JYP 26.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kovavireisten kohtaaminen – Jatkaako JYP narrijahtia?

HPK – JYP, Merkki 2, Kerroin 2.95 Betsson

Ota helpot rahat pois kuleksimasta ja pelaa JYPin voittoa tänään. Parhaan kertoimen JYPin voitolle tarjoaa Betsson. Ota samalla 100€ bonus haltuun vain tästä >>

Hämeenlinnan tiistaissa kohtaavat erinomaisessa kevätvireessä viilettävät HPK ja JYP.  JYPillä on mahdollisuudet taistella vielä jopa runkosarjan mestaruudesta, mutta Kerho on ollut aina joukkueelle äärimmäisen vaikea vastustaja.

HPK on voittanut viimeisistä viidestä ottelustaan neljä ja onkin noussut jo viidenneksi sarjataulukossa, kun vain muutamia pelikierroksia runkosarjaa on enää jäljellä. Hämeenlinnalaiset ovat tosissaan mukana taistelemassa kotiedusta, joten panosta riittää myös illan kotijoukkueella. Kerholla on muutamia runkomiehiä sivussa loukkaantumisten takia. Viimeisimpänä keppikerhoon liittyi Antti Aarnio, joka kärsii olkapäävammasta. Ennestään sivussa olivat jo Tuomas Vänttinen ja Marko Luomala, joista Luomala tosin on tekemässä paluuta todennäköisesti jo tämän viikon aikana. Kerho on vienyt joukkueiden edellisiä kohtaamisia tällä kaudella yhtä lukuun ottamatta ja jo useamman vuoden trendin mukaan JYP on ollut vaikeuksissa juuri hämeenlinnalaisia vastaan. Kysymys kuuluukin: Kumman vire riittää tänään?

Traktorin vauhti on kiihtynyt kevään mittaan ja jyväskyläläiset ovat miehittäneet sarjan kakkossijan, josta ovat sarjajohtaja Jokereita kolme peliä vähemmän pelanneena vielä vahvasti mukana taistelemassa runkosarjan mestaruudesta. JYP on saalistanut pisteitä jo 11 ottelusta putkeen, joista kolmen pisteen voittoja on tullut peräti 8. Jyväskyläläisillä on syytä hymyyn, sillä joukkueen avainpelaajat Eric Perrin ja Ramzi Abid ovat syttyneet kevään kynnyksellä erinomaiseen vireeseen ja kun alemmilta ketjuilta tulitukea on tullut tasaiseen tahtiin, niin JYP on ilmoittautunut talven koomailujen jälkeen potentiaaliseksi mestaruuden uusijaksi. Erityismaininnan jyväskyläläisten riveistä ansaitsee JYP-Akatemiasta ylös nostettu Markus Nenonen, joka on paukuttanut 11 ensimmäisessä liigaottelussaan tehot 5+2. Tehoja joukkue kaipaa Nenoselta ja kumppaneilta, jos Kerhon olisi määrä tänään kaatua. Hämeenlinna on ollut JYPille jo pitkään erittäin vaikea paikka pelata.

Uskon, että luvassa on erittäin tasainen ja fyysinen peli, jonka JYP saa kuitenkin kammettua voitoksi yhden maalin marginaalilla.

Veikkaussivut | Oskari