HPK - KalPa 2.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko KalPan voittoputki Hämeenlinnan reissulla?

HPK – KalPa, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,00 | 4,15 | 3,00 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Hämeenlinnassa yhteen iskevät HPK sekä vastaan asettuva Kuopion KalPa. Sarjataulukossa tällä hetkellä HPK on neljännellä sijalla, kun taas KalPa löytyy puolestaan neljä sijaa alempaa. KalPa on voittanut kolme edellistä otteluaan ja noussut kaiken kaikkiaan erinomaiseen lentoon. Tänään se lento saattaa kuitenkin hyvinkin päättyä, sillä HPK on kotonaan ollut aivan erinomainen. HPK on hävinnyt kotonaan tähän mennessä vain yhden ottelun ja senkin niukasti maalin erolla Pelicansia vastaan.

HPK joutuu todelliseen testiin, sillä hämeenlinnalaisryhmä tulee pelaamaan neljä ottelua seuraavan seitsemän päivän sisään. HPK:n kannalta onkin erittäin tärkeää saada tulevalle otteluruuhkalle mahdollisimman positiivinen alku. HPK on ollut kotonaan tähän mennessä niin vakuuttava, että ei sille ole mitään syytä etteikö kotijoukkue voisi jatkaa voittojen parissa myös kuopiolaisvieraita vastaan. HPK:n kannalta on hienoa, että sairaslista alkaa olemaan tyhjä. Ville Viitaluoma sekä Jesse Saarinen palaavat kokoonpanoon hetkellä millä hyvänsä.

KalPan tilanne sairaslistalla on kurjaa seurattavaa, sillä Kasperi Kapasen johdolla KalPan sairaslistalla porukkaa riittää kotijoukkueenkin puolesta. Jukka Voutilainen on heti Kasperi Kapasen jälkeen toiseksi merkittävin poissaolo KalPan kokoonpanosta. KalPalta on poissa paljon taitoa hyökkäyksestä ja nyt KalPa joutuu kohtaamaan joukkueen, jonka puolustus on alkukaudella toiminut erinomaisesti. HPK:n maalivahtikaksikko on toiminut tähän mennessä myös vähintään samalla tasolla kuin vierasjoukkueen maalinsuulla jatkava Pekka Tuokkola. HPK on tällä hetkellä kotonaan niin vaikea pysäytettävä, että KalPan voittoputki taitaa päättyä tänään. 

Veikkaussivut | Tuomas