HPK - Lukko 9.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/09/2013
Jaa tämä...

Lipsuuko RD:n miljoonamiehistö ulos pleijareista?

Kerhon voittoa kannattaa lähteä hakemaan Betssonin kautta. Tee se tästä:

Betsaa isosti HPK:lle Betssonilla tästä, uusille pelaajille 100€:a boonusta! >>>

Hämeenlinnassa lähdettän illan otteluun erittäin mielenkiintoisista asetelmista. Voitolla Kerho sinetöisi paikan kuuden joukossa ja laittaisi Lukon erittäin ahtaalle edes sääleissä pysymisen kannalta. Voitolla Lukko taas varmistaisi paikan sääleissä. Panosta tästä kohtaamisesta ei siis puutu.

Illan isäntä HPK on pelannut viime aikoina hieman ailahdellen, mutta onnistunut kuitenkin raapimaan kasaan riittävästi pisteitä, että paikka kuuden joukossa olisi tänään katkolla. Vaikka edellisestä ottelusta voitto irtosikin TPS:stä selvin 0-4 lukemin, on joukkueen ongelma ollut viime aikoina tehottomuus. Mielenkiintoista onkin nähdä, auttoiko maali-iloittelu TPS:n kustannuksella avaamaan hämeenlinnalaisten maalihanoja. Joukkue tarvitsee Tuomas Santavuorelta ja muilta avainpelaajilta huomattavasti enemmän onnistumisia, mikäli kevään halutaan jatkuvan vielä puolivälierienkin jälkeen, jonne joukkue todennäköisesti tämän illan jälkeen suuntaa.

Lukko satsasi tähän kauteen erittäin paljon, kuten jo niin monena vuonna aiemminkin. Joukkueen tilanne on tällä hetkellä kuitenkin erittäin surullinen. Joukkue on viimeisellä säälipleijaripaikalla eli kymmenentenä. Pelicans ja Blues ovat kumpikin vain kolmen pisteen päässä raumalaisten takana. Joten, jos Lukko tänään häviää, sen pudotuspelipaikka on vaakalaudalla viimeisten kierrosten aikana. Joukkueelta, jonka maalin suulta löytyy Petri Vehasen tasoinen maalivahti, tällainen suoritus on lähinnä surkea. Koko joukkueen tulisi nostaa tasoaan, jotta kurssia olisi edes teoriassa mahdollista lähteä muuttamaan. Saa nähdä, mitä taikatemppuja RD takataskustaan kaivaa, jotta neljän ottelun tappioputkessa rypevät raumalaiset tänään voittoa juhlisivat.

Luottoa HPK:n suoran pudotuspelipaikan varmistumiseen löytyy. Kerholle siis.

Veikkaussivut | Oskari