HPK-luotsille jatkosopimus! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

HPK löi lukkoon ensi kauden valmennustiiminsä.

Hämeenlinnan Pallokerho ilmoitti, että Pasi Arvonen jatkaa joukkueen päävalmentajana myös ensi kaudella. Kaudesta 2006-07 lähtien HPK:n valmennustiimiin kuulunut Arvonen hyppäsi joukkueen ruoriin lokakuussa, kun Kai Rautio sai kenkää päävalmentajan paikalta.

Myös Vesa Viitakoski ja Kari Lehtonen jatkavat HPK:n valmennusryhmässä kaudella 2014-15.

Arvonen on piiskannut joukkonsa aikamoiseen vireeseen, sillä hämeenlinnalaisjoukkue lähti joulutauolle peräti neljän ottelun voittoputkessa. Sarjataulukossa HPK majailee yhdeksäntenä.

– Pasi on todellinen kerholainen. Hän on ollut iso osa HPK:ta vuosien ajan. Pasi on osoittanut jo kykynsä päävalmentajana. Hänen alaisuudessaan HPK:n pelaaminen on muuttunut voittavaksi ja hänen valmennusfilosofiansa on pelaajille selkeä, kommentoi HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

– Kolmikko on kasassa ja tiedän, että se toimii. Sekä Vesan että Karin kokemus jääkiekosta pelinä ja valmennuksesta ovat valttia. He ovat yhdessä saaneet joukkueen ilmapiirin takaisin raiteilleen, jatkoi Korpela.

Samalla HPK ilmoitti, että hyökkääjä Antti Kerälä jatkaa joukkueen väreissä kauden loppuun asti. Kerälä siirtyi HPK-paitaan marraskuun maaottelutauolla. Pelejä hyökkääjälle on kertynyt joukkueessa kymmenen ja tehoja yhteensä 2+1.

– Antti on tarttunut mahdollisuuteen, joka hänelle on meillä annettu. Kehitettävääkin hänen pelistään löytyy, mutta potentiaalia on hurjasti. Tietysti olen onnellinen siitä, että voimme jälleen tarjota oman juniorimyllyn kasvatille mahdollisuuden pelata kotikaupungissaan, kommentoi Korpela.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut