HPK - TPS 10.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

TPS matkustaa tv-kamppailussa Hämeenlinnaan.

HPK – TPS, merkki 2, kerroin 3,60 Bet365
HPK – TPS ML, merkki 2, kerroin 2,65 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,85 | 4,10 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros, Hämeenlinnassa yhteen iskevät HPK sekä Turusta vieraaksi saapuva TPS. Nyt olisi mahdollista lähteä tekemään Liigan heikoimman joukkueen avulla hienoa tiliä. Sarjataulukossa HPK on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas TPS löytyy viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on neljätoista pistettä HPK:n eduksi. HPK tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta viime aikoina kotijoukkueen peliesitykset eivät ole olleet lainkaan hyvällä tasolla. Viisi edellistä ottelua eivät ole varsinaisella peliajalla HPK:lle tuottaneet ensimmäistäkään voittoa. Edellisellä kierroksella Ilves murskasi HPK:n 5-2 maalein. HPK:lla on viime aikoina ollut suuria ongelmia maalinteon kanssa. Edelliseen kolmeen otteluun kotijoukkue on pystynyt viimeistelemään ainoastaan neljä maalia.

TPS:ää ollaan läpi kauden mollattu, mollattu ja vielä vähän lisää mollattu. Tehdään kerrankin poikkeus ja sanotaan TPS:stä jotain hyvää. TPS hävisi kylläkin edellisellä kierroksella SaiPalle jatkojen päätteeksi 3-4 maalein, mutta tärkeintä turkulaisten kannalta tuossa ottelussa oli se, että päätöserässä mustavalkoiset nousivat todella vaikeasta tilanteesta tasoihin saakka. TPS pystyi nousemaan tarkemmin sanottuna kahden maalin takaa tasoihin saakka ja se kertoo siitä, että jotain Kai Suikkanen on tehnyt myös oikein vierasjoukkueen päävalmentajan tehtävissä. Viidestä edellisestä ottelustaan TPS on varsinaisella peliajalla hävinnyt ainoastaan kaksi kamppailua, joten paljon erittäin tasaisia otteluita vierasjoukkue on pelannut. Kovalla prosentilla tähän mennessä maalin kamppailut ovat kääntyneet TPS:ää vastaan, mutta toisaalta viime kierroksen ottelu SaiPaa vastaan osoitti sen, että Turussa edelleen tosissaan yritetään voittaa otteluita.

HPK:n viime aikaiset peliesitykset eivät ole antaneet syytä riemuun, joten siinä mielessä TPS:n mahdollisuudet voittoon tässä ottelussa ovat ehdottomasti olemassa – TPS ei ole viidestä edellisestä vierasottelustaan hävinnyt varsinaisella peliajalla kuin Pelicansille Lahdessa! TPS on ollut vieraissa viime aikoina todella vaikea vastustaja joukkueelle kuin joukkueelle. TPS:n viime aikojen vierasotteluohjelma ei ole muutenkaan ollut helppo, sillä vastassa ovat olleet esimerkiksi Kisapuistossa SaiPa sekä Helsingissä Jokerit. TPS on saanut kaiken kaikkiaan kuraa niskaan periaatteessa ovista ja ikkunoista, mutta upea asia on siinä, että Kai Suikkanen ei ole alkanut selittelemään haastatteluissa. Kai Suikkanen on ollut mies isolla m-kirjaimella eikä ole sortunut turhiin selittelyihin ja tekosyiden keksimiseen. Tuloksellisesti TPS:n pisteet ovat sarjataulukossa kurjaa katsottavaa, mutta on osattava myös katsoa niiden taakse. TPS on ollut todella monessa pelissä mukana, joten siinä mielessä vierasvoitto on täysin perusteltu valinta tähän kohteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas