HPK:n koko valmennustiimi uusiksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 12/02/2015
Jaa tämä...

Hämeenlinnassa uusitaan koko valmennustiimi

HPK on tiedottanut, että seura vaihtaa koko valmennustiiminsä ensi kaudeksi. Joukkue tiedotti jo aiemmin, että nykyinen päävalmentaja Pasi Arvonen ei jatka enää ensi kaudella HPK:n penkin takana. Hämeenlinnalaisten vetovastuun ottaa ensi kaudesta lähtien Antti Pennanen, joka valmentaa tällä hetkellä Mikkelin Jukureita.

Seura kertoi myöhemmin, että se ei käytä myöskään Vesa Viitakosken eikä maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen optioita ensi kaudesta. Näin ollen koko valmennustiimi uudistuu ensi kaudeksi. Seura kartoittaa parhaillaan seuraajia Viitakoskelle ja Lehtoselle.

HPK:n alkukausi Liigassa on ollut odotetun vaikea. Joukkue on 27 pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa viimeisenä. HPK on ottanut tällä kaudella vasta 9 voittoa, joten olisi ihme, mikäli joukkue taistelisi itsensä pudotuspeleihin.  Valmentajakuvioista tiedottaminen kertookin jo tässä vaiheessa, että Hämeenlinnassa on suunnattu katseet jo ensi kauteen.

Nähtäväksi jää, pystyykö uusi valmennustiimi tuomaan seuraan uutta potkua. On selvää, että nykyisellä valmennuksella tähän ei olisi enää pystytty. Ainakin seuran sisällä on tajuttu, että muutoksia on tultava, mikäli HPK haluaa nousta ylös Liigan pohjamudista.

Lue myös:

Pekka Rinteeltä vuoden hienoin torjunta?

NHL-blogi: Granlund syötti vahingossa Chicagon nurin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa