Tuorein huhu on viemässä Sami Vatasta Leo Komarovin seurakaveriksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 06/09/2017
Jaa tämä...

Vataselle löytyy varmasti ottajia

Anaheim Ducksin Sami Vatanen on ollut kuuma nimi siirtohuhuissa jo pitkän aikaa. Suomalaispakin kauppaaminen on noussut otsikoihin NHL:n tulevan laajennusvaraustilaisuuden takia. Las Vegasilla olisi mahdollisuus poimia taitava puolustaja riveihinsä, joten on erittäin todennäköistä, että Ducks haluaa ennemmin kaupata Vatasen muualle.

TSN uutisoi, että Toronto Maple Leafs voisi olla Vatasen seuraava joukkue. Kanadalaismedian mukaan Maple Leafs olisi kiinnostunut suomalaisen palveluksista, ja taitava puolustaja sopisi hyvin joukkueen takalinjoille. Torontossa pelaa jo ennestään Leo Komarov, Miro Aaltonen ja Kasperi Kapanen, joten Maple Leafs saisi Vatasen myötä entistä enemmän suomalaisväriä riveihinsä.

TSN:n Ray Ferraron mukaan Vataselta löytyy kaikki ominaisuudet, joita Toronto kaipaisi.

– Hän on pienikokoinen, nopea ja pystyy tukemaan hyökkäyksiä. Hän on todella hyvä pelaaja, joka pystyy taistelemaan joukkueelleen, Ferraro totesi.

26-vuotias Vatanen pelasi tällä kaudella Ducks-paidassa pudotuspelit mukaan lukien yhteensä 83 ottelua ja saalisti niissä tehot 4+26=30. Mikäli ollaan täysin rehellisiä, Vatanen pelasi alle odotusten, mutta kaikki tietävät, kuinka hyvä puolustaja mies on. Ehkä maiseman vaihdos tekisi hyvää myös Vatasen uralle?

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan uusimpia käänteitä Vatasen kohdalla. Aivan varmaa on, että pakille löytyy kyllä ottajia, mikäli Ducks päätyy kauppaamaan suomalaisen.

Lue myös:

TÄSSÄKÖ NHL:N VAPAIDEN MARKKINOIDEN TOP 5 NIMET?

VIDEO: AHL-OTTELUN ERÄTAUOLLA KUULUI KYSYMYS – TAHDOTKO?