Martial Arsenaliin, Aguero Italiaan

Huhuja, huhuja - Martial Arsenaliin, Aguero Italiaan ...

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/08/2017
Jaa tämä...

Elokuun siirtoikkunan sulkeutumisesta ei ole kovinkaan kauaa, mutta nyt brittitabloidit jo spekuloivat tammikuun siirtoikkunan kaupoilla. Viime kesän pelaajamarkkinat olivat huimat, joten ei ihme, jos tammikuuta odotellan ihmetellen. Suurkauppoja saattaa jälleen olla tulossa. Tässä huhulistan mehukkaimpia:

Alexis Sanchezin lähtöä Arsenalista tammikuussa pidetään jo varmana. Kesällä Sanchez pääsisi lähtemään ilmaiseksi, ja sitä Arsenal ei kuitenkaan halua. Arsene Wengerin sanotaan havittelevan Manchester Unitedin ranskalaista Anthony Martialia Sanchezin korvaajaksi. Martial ei ole ManU:ssa päässyt tällä kaudella pelaamaan, hän on ollut vain yhden kerran joukkueen Valioliiga-ottelun avauksessa. 21-vuotias Martial varmasti haluaa suuremman roolin, muuten ura tyssää. Martial on jo nyt menettänyt paikkansa Ranskan maajoukkueessa. Uutisten mukaan Wenger joutuisi pulittamaan Martialista ManU:lle 50 miljoonaa puntaa.

PSG haluaisi Sanchezin Arsenalista, mutta pariisilaiset eivät aio maksaa Sanchezista mitään tammikuussa. He haluavat miehen ilmaiseksi ensi kesänä. PSG:n suunnitelmiin kuuluu käyttää Sanchezin ystävyyttä Neymarin kanssa houkuttimena, ja jos suunnitelma onnistuu, niin samalla PSG myisi Edinson Cavanin pois. Cavani tunnetusti taas ei ole Neymarin ystävä.

Argentiinalainen Sergio Aguero taitaa olla lähdössä Manchester Citystä. Jo viime kaudella oli huhuja Agueron ja Cityn manageri Pep Guardiolan huonoista väleistä.

Huhujen mukaan AC Milan olisi kasaamassa 80 miljoonan punnan tarjousta Aguerosta. Milan oli jo elokuussa tekemässä tarjousta, mutta se kaatui siihen, että Guardiola ei saanut ostettua Alexis Sanchezia Arsenalista.

AC Milan sai viime kaudella uudet kiinalaiset omistajat, ja heillä lienee rahaa myös suursiirtoihin.

Sanchezin siirrolla PSG:n joukkueeseen spekuloitiin jo viime kesänä:

 

 

 

Parhaat talletusbonukset